Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Smoke United Valley Deception
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
31% Spel op eigen helft 69%
11 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 17.9
unsatisfactory Schieten average
hopeless Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen hopeless


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hup zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Foo met een sublieme pass. Perisamy bereikt de bal nog maar net als eerste. Perisamy geeft een hoge lob. Tong verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

7e minuut.
Perisamy met de inworp. Chia is nu in balbezit. Chia passt de bal met de wreef. Nandi rent richting de bal. Nandi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Smoke United - Valley Deception 1:0

19e minuut.
Guan is nu in balbezit. Chia verovert de bal door een tackle van achteren. Chia speelt de bal door. Nandi rent richting de bal. Nandi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smoke United 36%, Valley Deception 64%.
Smoke United - Valley Deception 1:0

51e minuut.
Peng Siong verovert de bal door een tackle van achteren. Chia is nu in balbezit. Chia haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Peng Siong de bal onder controle te krijgen. Tong werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Smoke United - Valley Deception 2:0

55e minuut.
Seah rent richting de bal. Nandi rent richting de bal. Seah begaat een overtreding. Seah krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Hup kopt de bal weg. Klungelig pakt Chia de bal. Chia passt de bal met de wreef. Daar is Nandi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nandi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Smoke United 26%, Valley Deception 74%.
Smoke United - Valley Deception 2:0