Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chanteurs Bruns Soldats Vaillants
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
42% Spel op eigen helft 58%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gillen trapt de bal weg van het doel. Lepoittevin kopt de bal weg. Courtet rent richting de bal. Courtet haalt uit met een fantastische trap. Pernin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Daar is Cum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schleck bereikt de bal nog maar net als eerste. Schleck met een sublieme pass. Crantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Crantz schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Gastineau geeft de bal voor. Crantz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cum begaat een overtreding. Cum krijgt een gele kaart. Crantz raakt geblesseerd tijdens het duel. Chambers wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Schleck geeft de bal voor. Steil-Antoni is nu in balbezit. Toulmond is nu in balbezit. Jakoby bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakoby draait met de bal, schiet en ... Peters verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Berens zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat. Peters verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Peters speelt de bal door. Simoes is nu in balbezit. Simoes speelt de bal door. Courtet rent richting de bal. Courtet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chanteurs Bruns - Soldats Vaillants 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chanteurs Bruns 43%, Soldats Vaillants 57%.
Chanteurs Bruns - Soldats Vaillants 1:0

59e minuut.
Jakoby controleert de bal met de borst. Jakoby passt de bal met de wreef. Crantz is nu in balbezit. Crantz schiet op doel. Peters probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Gastineau probeert naar een medespeler te passen. Simoes is nu in balbezit. Simoes passt de bal zonder na te denken. Courtet rent richting de bal. Courtet schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Capelli rent richting de bal. Capelli passt de bal met de wreef. Crantz rent richting de bal. Jakoby is nu in balbezit. Jakoby schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chanteurs Bruns - Soldats Vaillants 1:1

82e minuut.
Courtet bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoes bereikt de bal nog maar net als eerste. Chambers bereikt de bal nog maar net als eerste. Simoes verovert de bal door een tackle van achteren. Simoes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chanteurs Bruns 41%, Soldats Vaillants 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chanteurs Bruns - Soldats Vaillants 1:1