Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blue Mystics Shaab Cultural & Sport CLub
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


4e minuut.
Al Jahouri speelt de bal door. Abdu Mugri is nu in balbezit. Abdu Mugri probeert naar een medespeler te passen. Hajjaji is nu in balbezit. Hajjaji draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Yardan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Al Noubi is nu in balbezit. Al Noubi geeft de bal voor. Mohsen is nu in balbezit. Mohsen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mystics - Shaab Cultural & Sport CLub 1:0

30e minuut.
Abdu Mugri rent richting de bal. Hana Awzai verovert de bal door een tackle van achteren. Hana Awzai met een sublieme pass. Mohsen is nu in balbezit. Mohsen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Al Noubi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hana Sakhtyani de bal. Mohsen rent richting de bal. Mohsen schiet op doel. bin Jawhar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blue Mystics - Shaab Cultural & Sport CLub 2:0

36e minuut.
Al Jahouri rent richting de bal. Al Jahouri met een sublieme pass. EL Humaid probeert naar een medespeler te passen. Hajjaji rent richting de bal. Hajjaji schiet op doel. Zuhair bokst de bal weg.

37e minuut.
EL Baloushi geeft een hoge lob. Al Noubi is nu in balbezit. Al Noubi passt de bal met de wreef. Mohsen is nu in balbezit. Mohsen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Mystics 57%, Shaab Cultural & Sport CLub 43%.
Blue Mystics - Shaab Cultural & Sport CLub 2:0

49e minuut.
El Gobash geeft de bal voor. Inworp. Al Ghandi met een snelle inworp. Abdu Mugri bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdu Mugri geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hana Sakhtyani neemt de hoekschop. Mohsen heeft problemen om de bal te vangen. Al Noubi rent richting de bal. Al Noubi draait met de bal, schiet en ... bin Jawhar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
bin Bdeir bereikt de bal nog maar net als eerste. Al Noubi verovert de bal door een tackle van achteren. Al Noubi speelt de bal door. Mohsen is nu in balbezit. Mohsen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
bin Bdeir rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hana Sakhtyani met de inworp. Al Noubi is nu in balbezit. Al Noubi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blue Mystics 40%, Shaab Cultural & Sport CLub 60%.
Blue Mystics - Shaab Cultural & Sport CLub 2:0