Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
City Laguna Fiery Dragons
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 8
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.2 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Mangabel is nu in balbezit. Pacas onderschept slim de pass. Pacas passt de bal in één keer door. Bisaya probeert de bal met de borst te controleren. Bisaya haalt uit met een fantastische trap. de la Mesa bokst de bal weg.

36e minuut.
Ylagan onderschept slim de pass. Ylagan geeft een lange en hoge pass. Ribolton probeert de bal met de borst te controleren. Pacas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Macaalay met een sublieme pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Alibin geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pacas rent richting de bal. Pacas draait met de bal, schiet en ... de la Mesa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Itchon kopt de bal weg. Klungelig pakt Dadap de bal. Pacas is nu in balbezit. Pacas haalt uit met een fantastische trap. de la Mesa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Quinot is nu in balbezit. Cabading verovert de bal door een tackle van achteren. Bunggay rent richting de bal. Cabading is nu in balbezit. Cabading draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: City Laguna 58%, Fiery Dragons 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
City Laguna - Fiery Dragons 0:0

53e minuut.
Ligan probeert de bal met de borst te controleren. Ylagan is nu in balbezit. Ligan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ylagan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ylagan kan niet meer verder spelen. Mangalus komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Arigo speelt de bal door. Mangalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunggay speelt de bal door. Cabading bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabading draait met de bal, schiet en ... Escalona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
City Laguna - Fiery Dragons 1:0

89e minuut.
Janabajab geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kabaong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bunggay rent richting de bal. Bunggay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: City Laguna 47%, Fiery Dragons 53%.
City Laguna - Fiery Dragons 1:0