Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FA Laguna City Laguna
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 22.8
poor Schieten average
weak Passen weak
weak Verdedigen weak


8e minuut.
Gacad? geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hilaga zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Singian bereikt de bal nog maar net als eerste. Singian geeft een lange en hoge pass. Subing-Subing bokst de bal weg.

10e minuut.
Estepa is nu in balbezit. Inworp. Kabaong zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bunggay bereikt de bal nog maar net als eerste. Bunggay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Estepa bereikt de bal nog maar net als eerste. Estepa passt de bal met de wreef. Tagalicod is nu in balbezit. Macale rent richting de bal. Macale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FA Laguna - City Laguna 1:0

27e minuut.
Ligan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ligan geeft een lange en hoge pass. Daar is Napalan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bunggay rent richting de bal. Bunggay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Dadap rent richting de bal. Dadap passt de bal in één keer door. Cabading is nu in balbezit. Cabading schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Macale probeert naar een medespeler te passen. Singian is nu in balbezit. Singian speelt de bal door. Tagalicod rent richting de bal. Tagalicod schiet op doel. Subing-Subing kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Mangabel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lumontad met de inworp. Tagalicod bereikt de bal nog maar net als eerste. Tagalicod schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA Laguna 38%, City Laguna 62%.
FA Laguna - City Laguna 1:0

46e minuut.
Tagalicod verovert de bal door een tackle van achteren. Macaalay verovert de bal door een tackle van achteren. Macaalay passt de bal met de wreef. Cabading bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabading haalt uit met een fantastische trap. Manila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Macale rent richting de bal. Tagalicod rent richting de bal. Macale rent richting de bal. Macale draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Calicdan met een sublieme pass. Singian is nu in balbezit. Gacad? rent richting de bal. Singian onderschept slim de pass. Singian geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FA Laguna 51%, City Laguna 49%.
FA Laguna - City Laguna 1:0