Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Al Dibba Al Safa El-Maa`dy
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.8
zwak Schieten matig
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Zouba passt de bal met de wreef. Chouih is nu in balbezit. Chouih geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Touil de bal onder controle te krijgen. Touil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Toufik is nu in balbezit. Fahas rent richting de bal. Fahas speelt de bal door. Touil is nu in balbezit. Touil schiet op doel. Kermali bokst de bal weg.

45e minuut.
Chouih is nu in balbezit. Chouih speelt de bal door. Touil rent richting de bal. Touil draait met de bal, schiet en ... Kermali probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Al Dibba - Al Safa El-Maa`dy 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Al Dibba 57%, Al Safa El-Maa`dy 43%.
FC Al Dibba - Al Safa El-Maa`dy 0:1

54e minuut.
Ousserir passt de bal in één keer door. N`Soumer heeft problemen om de bal te vangen. N`Soumer speelt de bal door. Touil rent richting de bal. Touil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Al Dibba - Al Safa El-Maa`dy 0:2

63e minuut.
Belmellat rent richting de bal. Ech-Chergui verovert de bal door een tackle van achteren. Ech-Chergui passt de bal zonder na te denken. Touil is nu in balbezit. Touil draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Al Dibba - Al Safa El-Maa`dy 0:3

66e minuut.
Ziani speelt de bal door. Ech-Chergui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ech-Chergui geeft een lange en hoge pass. Touil rent richting de bal. Touil schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Toufik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ousserir is nu in balbezit. Ousserir probeert naar een medespeler te passen. Touil is nu in balbezit. Touil haalt uit met een fantastische trap. Kermali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Al Dibba - Al Safa El-Maa`dy 0:4

80e minuut.
Ziani is nu in balbezit. Ziani geeft een lange en hoge pass. Aïssaoui heeft problemen om de bal te vangen. Zouba is nu in balbezit. Zouba draait met de bal, schiet en ... Arkoun bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Al Dibba - Al Safa El-Maa`dy 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Al Dibba 59%, Al Safa El-Maa`dy 41%.
FC Al Dibba - Al Safa El-Maa`dy 1:4