Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sintez Mechi Moguchije Cherepahy
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
13 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Lakiza passt de bal in één keer door. Kazybekov is nu in balbezit. Miklashevich is nu in balbezit. Kazybekov verovert de bal door een tackle van achteren. Kazybekov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sintez Mechi - Moguchije Cherepahy 0:1

6e minuut.
Shakin heeft problemen om de bal te vangen. Proskurin bereikt de bal nog maar net als eerste. Proskurin passt de bal in één keer door. Moldakaraev is nu in balbezit. Moldakaraev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Miklashevich kopt de bal weg. Lakiza is nu in balbezit. Moldakaraev onderschept slim de pass. Kurban is nu in balbezit. Kurban haalt uit met een fantastische trap. Dosmaganbetov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sintez Mechi - Moguchije Cherepahy 1:1

16e minuut.
Argokov heeft problemen om de bal te vangen. Argokov speelt de bal door. Klungelig pakt Lakiza de bal. Moldakaraev verovert de bal door een tackle van achteren. Moldakaraev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Argokov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Moldakaraev is nu in balbezit. Moldakaraev geeft de bal voor. Kurban bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurban haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Moldakaraev rent richting de bal. Oganesov verovert de bal door een tackle van achteren. Oganesov speelt de bal door. Mynbaev rent richting de bal. Mynbaev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sintez Mechi - Moguchije Cherepahy 1:2

42e minuut.
Tolebaev probeert naar een medespeler te passen. Mynbaev is nu in balbezit. Mynbaev passt de bal met de wreef. Kazybekov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazybekov haalt uit met een fantastische trap. Bazarov bokst de bal weg.

44e minuut.
Kurban rent richting de bal. Kurban schiet op doel. Daar is Gavrilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurban is nu in balbezit. Kurban haalt uit met een fantastische trap. Dosmaganbetov bokst de bal weg. Een oude blessure zorgt ervoor dat Dosmaganbetov niet meer kan verder spelen. Utegenov komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sintez Mechi 49%, Moguchije Cherepahy 51%.
Sintez Mechi - Moguchije Cherepahy 1:2

55e minuut.
Khrapunov geeft een lange en hoge pass. Inworp. Argokov met een snelle inworp. Moldakaraev bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldakaraev geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Argokov rent richting de bal. Argokov geeft een lange en hoge pass. Proskurin probeert de bal aan de voet te houden. Kurban is nu in balbezit. Kurban schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sintez Mechi 49%, Moguchije Cherepahy 51%.
Sintez Mechi - Moguchije Cherepahy 1:2