Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Venezuela U21 Rossiya U21
@Ch 4231 Tactiek hzñ 4
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.8 gemiddelde waardering 43.3
solid Schieten good
good Passen adequate
adequate Verdedigen good


1e minuut.
Benaventte geeft een lange en hoge pass. Landaeta heeft problemen om de bal te vangen. Krutikov rent richting de bal. Landaeta onderschept slim de pass. Landaeta schiet op doel. Samoilov bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

1e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Jaspe zal de hoekschop nemen. Landaeta maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Jaspe met een snelle inworp. Mendez rent richting de bal. Mendez passt de bal in één keer door. Benaventte rent richting de bal. Benaventte draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Mendez passt de bal in één keer door. Garber rent richting de bal. Garber passt de bal met de wreef. Komarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Komarov draait met de bal, schiet en ... Vera verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kazakevich is nu in balbezit. Kazakevich haalt uit met een fantastische trap. Vera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Samoilov probeert naar een medespeler te passen. Benaventte kopt de bal weg. Kadomtsev rent richting de bal. Crespo onderschept slim de pass. Crespo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Krutikov geeft een hoge lob. Komarov bereikt de bal nog maar net als eerste. Komarov probeert naar een medespeler te passen. Zykov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zykov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 44%, Rossiya U21 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Venezuela U21 - Rossiya U21 0:0

46e minuut.
Favstov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Shalimov komt het veld opgelopen. Ribas komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Mendez met een sublieme pass. Jaspe bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaspe passt de bal zonder na te denken. Landaeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Landaeta schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Rossiya U21 1:0

68e minuut.
Mendez rent richting de bal. Mendez geeft een lange en hoge pass. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo haalt uit met een fantastische trap. Samoilov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Venezuela U21 - Rossiya U21 2:0

69e minuut.
Benaventte heeft problemen om de bal te vangen. Benaventte speelt de bal door. Ivanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo onderschept slim de pass. Crespo draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Garber rent richting de bal. Garber passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kadomtsev de bal. Crespo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Inworp. Gamboa komt het veld opgelopen. Sencial komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Venezuela U21 38%, Rossiya U21 62%.
Venezuela U21 - Rossiya U21 2:0