Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-25 18:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: telecom Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1350
telecom FC Rapid Giulesti
z... Tactiek Axd
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
22 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43 gemiddelde waardering 26.6
good Schieten weak
good Passen poor
good Verdedigen average


4e minuut.
Miu is nu in balbezit. Perez onderschept slim de pass. Disler rent richting de bal. Disler draait met de bal, schiet en ... Stângă probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Miu passt de bal in één keer door. Kuciel is nu in balbezit. Kuciel draait met de bal, schiet en ... Overgård is nu in balbezit. Overgård geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Maricescu controleert de bal met de borst. Sichieri onderschept slim de pass. Fijał legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fijał krijgt een gele kaart. Sichieri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brusco kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Fijał met een sublieme pass. Kuciel is nu in balbezit. Kuciel geeft een hoge lob. Miu rent richting de bal. Miu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mariwal heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Disler bereikt de bal nog maar net als eerste. Overgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Overgård geeft de bal voor. Miu rent richting de bal. Miu haalt uit met een fantastische trap. Stângă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Perez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Overgård met een snelle inworp. Disler is nu in balbezit. Disler geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Miu verovert de bal door een tackle van achteren. Disler bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Egri. Disler wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Disler kan niet meer verder spelen. Urzică komt het veld opgelopen. Fijał komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Brusco rent richting de bal. Fijał verovert de bal door een tackle van achteren. Sichieri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sichieri krijgt een gele kaart. Fijał raakt geblesseerd tijdens het duel. Fijał zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mariwal onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Overgård geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stângă probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: telecom 36%, FC Rapid Giulesti 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
telecom - FC Rapid Giulesti 0:0

48e minuut.
Cioban bereikt de bal nog maar net als eerste. Overgård verovert de bal door een tackle van achteren. Overgård passt de bal zonder na te denken. Urzică rent richting de bal. Urzică schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Stângă niet meer kan verder spelen. Herman komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Courinha kopt de bal weg. Sanchev rent richting de bal. Sanchev geeft de bal voor. Urzică kan de bal niet met de borst controleren. Urzică schiet op doel. Herman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - FC Rapid Giulesti 1:0

61e minuut.
Fijał is nu in balbezit. Sanchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Urzică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urzică draait met de bal, schiet en ... Perez probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Fijał passt de bal in één keer door. Băboiescu rent richting de bal. Băboiescu speelt de bal door. Urzică is nu in balbezit. Urzică haalt uit met een fantastische trap. Herman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Kuciel zal de hoekschop nemen. Miu krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - FC Rapid Giulesti 2:0

75e minuut.
Sanchev kopt de bal weg. Perez heeft problemen om de bal te vangen. Cioban rent richting de bal. Urzică onderschept slim de pass. Urzică draait met de bal, schiet en ... Herman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - FC Rapid Giulesti 3:0

81e minuut.
Fijał speelt de bal door. Sanchev is nu in balbezit. Sanchev met een sublieme pass. Miu is nu in balbezit. Miu draait met de bal, schiet en ... Herman bokst de bal weg.

86e minuut.
Sanchev passt de bal in één keer door. Perez is nu in balbezit. Met opzet legt Urzică zijn tegenspeler op de grond. Urzică krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Sanchev passt de bal met de wreef. Overgård rent richting de bal. Overgård geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Miu de bal. Miu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: telecom 26%, FC Rapid Giulesti 74%.
telecom - FC Rapid Giulesti 3:0