Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Mustangs FormulaManager
4-4-2 SP Tactiek 4-4-2
46% Balbezit 54%
60% Spel op eigen helft 40%
4 Doelpogingen 16
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
77.3 gemiddelde waardering 80.7
formidabel Schieten uitmuntend
uitmuntend Passen briljant
briljant Verdedigen briljant


3e minuut.
Plaskie heeft problemen om de bal te vangen. Plaskie probeert naar een medespeler te passen. Nardo rent richting de bal. Nardo haalt uit met een fantastische trap. Alves werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - FormulaManager 1:0

6e minuut.
Feltrino bereikt de bal nog maar net als eerste. Nardo rent richting de bal. Bảo Hoàng rent richting de bal. Bảo Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Alves werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Nitu geeft een lange en hoge pass. Chalbaud rent richting de bal. Nozzi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chalbaud raakt geblesseerd tijdens het duel. Chalbaud zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AFC Mustangs - FormulaManager 1:1

14e minuut.
Nitu is nu in balbezit. Nitu probeert naar een medespeler te passen. Özal rent richting de bal. Özal geeft een lange en hoge pass. Chalbaud krijgt zijn hoofd ertegen. Otaiza bokst de bal weg.

35e minuut.
Özal geeft een lange en hoge pass. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Nozzi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nozzi krijgt een gele kaart. Chalbaud raakt geblesseerd tijdens het duel. Chalbaud neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Otaiza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - FormulaManager 1:2

38e minuut.
Özal rent richting de bal. Chalbaud is nu in balbezit. Alias legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chalbaud is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chalbaud kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Otaiza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Özal is nu in balbezit. Özal met een sublieme pass. Şahbazov onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Özal zal de hoekschop nemen. Otaiza probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chalbaud is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - FormulaManager 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Mustangs 63%, FormulaManager 37%.
AFC Mustangs - FormulaManager 1:3

54e minuut.
Feltrino probeert naar een medespeler te passen. Denoncourt heeft problemen om de bal te vangen. Denoncourt passt de bal zonder na te denken. Chalbaud rent richting de bal. Chalbaud draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Beránek bereikt de bal nog maar net als eerste. Beránek passt de bal zonder na te denken. Özal rent richting de bal. Özal geeft de bal voor. Chalbaud krijgt zijn hoofd ertegen. Otaiza kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Schab passt de bal met de wreef. Nitu bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Alias zijn tegenspeler op de grond. Alias krijgt een gele kaart. Nitu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Beránek komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Denoncourt met een sublieme pass. Klungelig pakt Özal de bal. Özal geeft de bal voor. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud draait met de bal, schiet en ... Otaiza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Nitu passt de bal in één keer door. Özal bereikt de bal nog maar net als eerste. Özal geeft de bal voor. Chalbaud maakt een snoekduik en kopt de bal. Otaiza maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - FormulaManager 1:4

72e minuut.
Yanai komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gorzała komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Klungelig pakt Şahbazov de bal. Chalbaud is nu in balbezit. Chalbaud passt de bal zonder na te denken. Gorzała rent richting de bal. Gorzała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - FormulaManager 1:5

79e minuut.
Bảo Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Bảo Hoàng met een sublieme pass. Fekos rent richting de bal. Fekos passt de bal in één keer door. Bảo Hoàng is nu in balbezit. Alves kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Fekos speelt de bal door. Plaskie bereikt de bal nog maar net als eerste. Plaskie speelt de bal door. Yanai is nu in balbezit. Yanai schiet op doel. Alves verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Savaşkan geeft een hoge lob. Alias kopt de bal weg. Fekos bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekos geeft de bal voor. Yanai maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Gorzała kopt de bal weg. Daar is Göllei, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalbaud rent richting de bal. Chalbaud draait met de bal, schiet en ... Otaiza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Mustangs - FormulaManager 1:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Mustangs 58%, FormulaManager 42%.
AFC Mustangs - FormulaManager 1:6