Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
England Israel
Chile Tactiek vendetta
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
14 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 6
79.1 gemiddelde waardering 73.4
outstanding Schieten outstanding
incredible Passen outstanding
outstanding Verdedigen incredible


3e minuut.
Klungelig pakt Filyan de bal. Filyan passt de bal zonder na te denken. Morris rent richting de bal. Yanai verovert de bal door een tackle van achteren. Yanai draait met de bal, schiet en ... Bamford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Dann rent richting de bal. Tomori speelt de bal door. Kaveda rent richting de bal. Robinson onderschept slim de pass. Robinson schiet op doel. Gutman verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Tomori passt de bal zonder na te denken. Milne is nu in balbezit. Milne geeft de bal voor. Robinson springt en kopt de bal. Gutman maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
England - Israel 1:0

16e minuut.
Korman verovert de bal door een tackle van achteren. Korman geeft de bal voor. Goldenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldenberg geeft een lange en hoge pass. Yanai krijgt zijn hoofd ertegen. Bamford verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Goldenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalobah begaat een overtreding. Goldenberg raakt geblesseerd tijdens het duel. Filyan zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Yanai springt en kopt de bal. Bamford probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Goldenberg is nu in balbezit. Goldenberg passt de bal in één keer door. Hudeda is nu in balbezit. Hudeda draait met de bal, schiet en ... Bamford maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

28e minuut.
Goldenberg met een sublieme pass. Hudeda rent richting de bal. Francis begaat een overtreding. Francis krijgt een gele kaart. Hudeda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Filyan neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Francis probeert naar een medespeler te passen. Tomori kan de bal niet met de borst controleren. Tomori geeft een lange en hoge pass. Robinson maakt een snoekduik en kopt de bal. Gutman probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
England - Israel 2:0

34e minuut.
Goldenberg is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chalobah. Goldenberg raakt geblesseerd tijdens het duel. Filyan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Hudeda krijgt zijn hoofd ertegen. Bamford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Robinson met een sublieme pass. Daar is Dann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pinto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Pinto moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Pinto schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

42e minuut.
Dann met een sublieme pass. Milne rent richting de bal. Milne passt de bal zonder na te denken. Robinson heeft problemen om de bal te vangen. Robinson schiet op doel. Gutman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Milne probeert naar een medespeler te passen. Filyan is nu in balbezit. Tomori onderschept slim de pass. Tomori geeft een lange en hoge pass. Robinson springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: England 42%, Israel 58%.
England - Israel 2:0

48e minuut.
Milne rent richting de bal. Milne probeert naar een medespeler te passen. Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis passt de bal in één keer door. Dann rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Filyan geeft de bal voor. Goldenberg kopt de bal weg. Yanai bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanai draait met de bal, schiet en ... Bamford werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
England - Israel 2:1

54e minuut.
Sachar komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Stelmac probeert naar een medespeler te passen. Goldenberg rent richting de bal. Goldenberg passt de bal zonder na te denken. Hudeda rent richting de bal. Hudeda haalt uit met een fantastische trap. Bamford kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Inworp. Rally komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Sachar geeft een hoge lob. Morris bereikt de bal nog maar net als eerste. Yanai onderschept slim de pass. Yanai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
England - Israel 2:2

65e minuut.
Barmby komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Rally is nu in balbezit. Rally passt de bal met de wreef. Morris rent richting de bal. Yanai verovert de bal door een tackle van achteren. Yanai schiet op doel. Bamford verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Sachar passt de bal zonder na te denken. Filyan met een sublieme pass. Goldenberg rent richting de bal. Goldenberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
England - Israel 2:3

77e minuut.
Buitenspel voor Yanai. Goede buitenspelval van de verdediging. O`Neil komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Clarke probeert naar een medespeler te passen. Barmby speelt de bal door. O`Neil rent richting de bal. Robinson rent richting de bal. Robinson schiet op doel. Gutman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Barmby passt de bal met de wreef. Milne is nu in balbezit. Milne geeft de bal voor. O`Neil bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Neil draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Oxford komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: England 34%, Israel 66%.
England - Israel 2:3