Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Suomi Crna Gora
RGORA Tactiek 6def
43% Balbezit 57%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 3
79.8 gemiddelde waardering 75.2
wonderbaarlijk Schieten formidabel
wonderbaarlijk Passen wonderbaarlijk
briljant Verdedigen uitmuntend


1e minuut.
Perić met een sublieme pass. Vlahovljaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahovljaković speelt de bal door. Grković rent richting de bal. Grković geeft een lange en hoge pass. Salmetvuori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

3e minuut.
Ojaharju geeft de bal voor. Inworp. Cuca met de inworp. Grković bereikt de bal nog maar net als eerste. Grković geeft een lange en hoge pass. Salmetvuori verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Seppänen passt de bal met de wreef. Kenttä bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenttä passt de bal zonder na te denken. Tiurala is nu in balbezit. Tiurala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Vlahovljaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Vlahovljaković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grković bereikt de bal nog maar net als eerste. Grković geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Rahikainen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tiurala de bal. Bigović schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Bigović naar de kleedkamers voor een vroege douche. Tiurala raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Grković met een snelle inworp. Vlahovljaković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahovljaković geeft de bal voor. Španjević krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi 47%, Crna Gora 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Suomi - Crna Gora 0:0

46e minuut.
Soini komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Cuca raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Živković komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Vainiontaka met een sublieme pass. Kaitala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaitala passt de bal in één keer door. Soini bereikt de bal nog maar net als eerste. Soini draait met de bal, schiet en ... Rakočević bokst de bal weg.

50e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kenttä neemt de hoekschop. Kareoja rent richting de bal. Kareoja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi - Crna Gora 1:0

52e minuut.
Kaitala speelt de bal door. Niemitalo rent richting de bal. Niemitalo passt de bal in één keer door. Soini bereikt de bal nog maar net als eerste. Soini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kareoja bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi - Crna Gora 2:0

62e minuut.
Doeltrap. Karanović komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Kenttä geeft een lange en hoge pass. Daar is Kraljević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kareoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kareoja schiet op doel. Rakočević werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Tomić kopt de bal weg. Niemitalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Niemitalo geeft een lange en hoge pass. Kareoja is nu in balbezit. Kareoja schiet op doel. Rakočević bokst de bal weg.

73e minuut.
Mannerla kopt de bal weg. Živković controleert de bal met de borst. Kaitala speelt de bal door. Kareoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kareoja schiet op doel. Rakočević bokst de bal weg.

74e minuut.
Grković passt de bal met de wreef. Karanović rent richting de bal. Karanović passt de bal met de wreef. Daar is Španjević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Španjević haalt uit met een fantastische trap. Salmetvuori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Soini stond buitenspel. Milojević maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Karanović kopt de bal weg. Španjević probeert de bal met de borst te controleren. Španjević schiet op doel. Salmetvuori probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Ojaharju met de inworp. Kaitala rent richting de bal. Met opzet legt Grković zijn tegenspeler op de grond. Grković krijgt een gele kaart. Kaitala raakt geblesseerd tijdens het duel. Kenttä zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kareoja springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Živković passt de bal in één keer door. Karanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanović geeft een lange en hoge pass. Španjević springt en kopt de bal. Salmetvuori probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Suomi - Crna Gora 2:1

87e minuut.
Grković onderschept slim de pass. Grković probeert naar een medespeler te passen. Karanović is nu in balbezit. Karanović geeft de bal voor. Španjević springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Suomi 48%, Crna Gora 52%.
Suomi - Crna Gora 2:1