Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Галицькі Леви G-77
451 Tactiek RE
55% Balbezit 45%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 47.8
solide Schieten matig
uitstekend Passen zeer goed
solide Verdedigen goed


8e minuut.
Giszka probeert naar een medespeler te passen. Kornilenko rent richting de bal. Tarakhtiy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Tarakhtiy krijgt een gele kaart. Kornilenko raakt geblesseerd tijdens het duel. Kornilenko wilt de vrije trap nemen. Mukan krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Zayats onderschept slim de pass. Zayats met een sublieme pass. Zakarlyuka bereikt de bal nog maar net als eerste. Pashaev onderschept slim de pass. Pashaev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Maksimenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukan onderschept slim de pass. Rusanovskiy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Mukan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Giszka neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Галицькі Леви - G-77 1:0

21e minuut.
Pukanich geeft een hoge lob. Daar is Shevelyukhin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mukan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukan haalt uit met een fantastische trap. Kopylchenko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Tarakhtiy onderschept slim de pass. Tarakhtiy geeft een lange en hoge pass. Pashaev kopt de bal weg. Pischur bereikt de bal nog maar net als eerste. Pischur draait met de bal, schiet en ... Grebenoschko verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Giszka probeert naar een medespeler te passen. Kornilenko is nu in balbezit. Diryavka begaat een overtreding. Kornilenko raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Галицькі Леви 42%, G-77 58%.
Галицькі Леви - G-77 1:0

46e minuut.
Zazroev komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Zayats speelt de bal door. Pischur bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rzędzian. Rzędzian krijgt een gele kaart. Pischur raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

63e minuut.
Zazroev passt de bal in één keer door. Pashaev rent richting de bal. Pukanich schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Pukanich naar de kleedkamers voor een vroege douche.

75e minuut.
Diryavka is nu in balbezit. Kornilenko is nu in balbezit. Kornilenko probeert naar een medespeler te passen. Muntian bereikt de bal nog maar net als eerste. Muntian schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Галицькі Леви 58%, G-77 42%.
Галицькі Леви - G-77 1:0