Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rudos Soles Real Castro F.C
Normal Tactiek REDEF
37% Balbezit 63%
72% Spel op eigen helft 28%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 40.5
average Schieten good
weak Passen average
unsatisfactory Verdedigen very good


6e minuut.
Anh Hoàng rent richting de bal. Durczak is nu in balbezit. Durczak passt de bal zonder na te denken. Anh Hoàng rent richting de bal. Anh Hoàng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Godinez kopt de bal weg. Parlatore bereikt de bal nog maar net als eerste. Durczak speelt de bal door. Daar is Anh Hoàng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Anh Hoàng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos Soles - Real Castro F.C 0:1

17e minuut.
Zamarripa geeft de bal voor. Teruel heeft problemen om de bal te vangen. Parlatore speelt de bal door. Klungelig pakt Anh Hoàng de bal. Anh Hoàng schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos Soles - Real Castro F.C 0:2

24e minuut.
Flores is nu in balbezit. Hordov verovert de bal door een tackle van achteren. Hordov passt de bal met de wreef. Anh Hoàng is nu in balbezit. Anh Hoàng schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Godinez rent richting de bal. Anh Hoàng verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Anh Hoàng de bal. Anh Hoàng schiet op doel. Dominguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos Soles - Real Castro F.C 0:3

39e minuut.
Parlatore is nu in balbezit. Parlatore passt de bal met de wreef. Durczak is nu in balbezit. Anh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hoàng draait met de bal, schiet en ... Dominguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Parlatore zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Durczak rent richting de bal. Durczak probeert naar een medespeler te passen. Anh Hoàng rent richting de bal. Anh Hoàng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Godinez geeft een lange en hoge pass. Ataer heeft problemen om de bal te vangen. Ataer passt de bal met de wreef. Anh Hoàng is nu in balbezit. Anh Hoàng draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudos Soles 77%, Real Castro F.C 23%.
Rudos Soles - Real Castro F.C 0:3

49e minuut.
Parlatore passt de bal met de wreef. Durczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Durczak passt de bal in één keer door. Anh Hoàng is nu in balbezit. Anh Hoàng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Parlatore is nu in balbezit. Parlatore met een sublieme pass. Durczak met een sublieme pass. Anh Hoàng rent richting de bal. Anh Hoàng schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos Soles - Real Castro F.C 0:4

59e minuut.
Parlatore passt de bal in één keer door. Ataer is nu in balbezit. Ataer passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Anh Hoàng de bal. Anh Hoàng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos Soles - Real Castro F.C 0:5

67e minuut.
Caceres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orłowski is nu in balbezit. Orłowski geeft de bal voor. Anh Hoàng rent richting de bal. Anh Hoàng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos Soles - Real Castro F.C 0:6

70e minuut.
Caceres is nu in balbezit. Cachicatari onderschept slim de pass. Cachicatari geeft een lange en hoge pass. Anh Hoàng is nu in balbezit. Anh Hoàng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos Soles - Real Castro F.C 0:7

76e minuut.
Durczak rent richting de bal. Durczak speelt de bal door. Anh Hoàng is nu in balbezit. Anh Hoàng draait met de bal, schiet en ... Dominguez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos Soles - Real Castro F.C 0:8

77e minuut.
Durczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Durczak passt de bal in één keer door. Anh Hoàng heeft problemen om de bal te vangen. Durczak rent richting de bal. Durczak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos Soles - Real Castro F.C 0:9

79e minuut.
Cifuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Durczak verovert de bal door een tackle van achteren. Durczak met een sublieme pass. Anh Hoàng rent richting de bal. Anh Hoàng haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Parlatore passt de bal met de wreef. Daar is Durczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Durczak met een sublieme pass. Anh Hoàng rent richting de bal. Anh Hoàng haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Durczak rent richting de bal. Durczak passt de bal zonder na te denken. Anh Hoàng is nu in balbezit. Anh Hoàng draait met de bal, schiet en ... Andre probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Andre heeft problemen om de bal te vangen. Dominguez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Anh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Ataer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ataer passt de bal met de wreef. Anh Hoàng bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Hoàng haalt uit met een fantastische trap. Dominguez probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos Soles - Real Castro F.C 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudos Soles 68%, Real Castro F.C 32%.
Rudos Soles - Real Castro F.C 0:10