Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FormulaManager FC Galette-Saucisse
CC Tactiek 5-2-AH-2
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
78.9 gemiddelde waardering 74.3
formidabel Schieten uitstekend
wonderbaarlijk Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen briljant


14e minuut.
de la Rosa probeert naar een medespeler te passen. Gorzała heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ankowski. Ankowski krijgt een gele kaart.

17e minuut.
de la Rosa probeert naar een medespeler te passen. Özal bereikt de bal nog maar net als eerste. Özal geeft de bal voor. Gorzała maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FormulaManager - FC Galette-Saucisse 1:0

22e minuut.
Denoncourt onderschept slim de pass. Denoncourt geeft een lange en hoge pass. Inworp. Janin zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mushev geeft een lange en hoge pass. Alves probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Savaşkan is nu in balbezit. Csáki verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FormulaManager - FC Galette-Saucisse 1:1

27e minuut.
Leonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Janin verovert de bal door een tackle van achteren. Janin geeft de bal voor. Robles Berenguí is nu in balbezit. Robles Berenguí draait met de bal, schiet en ... Alves bokst de bal weg.

33e minuut.
Saladūnas met een sublieme pass. Gamargo bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beránek. Beránek krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Özal bereikt de bal nog maar net als eerste. Özal passt de bal met de wreef. de la Rosa is nu in balbezit. de la Rosa geeft de bal voor. Chalbaud kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FormulaManager 36%, FC Galette-Saucisse 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FormulaManager - FC Galette-Saucisse 1:1

49e minuut.
Beránek met een sublieme pass. de la Rosa is nu in balbezit. Gamargo rent richting de bal. Gamargo geeft een lange en hoge pass. Csáki maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal.

59e minuut.
Özal speelt de bal door. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Özal geeft een lange en hoge pass. Gorzała maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FormulaManager 40%, FC Galette-Saucisse 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FormulaManager - FC Galette-Saucisse 1:1


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Beránek bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Beránek zal de hoekschop nemen. Gorzała krijgt zijn hoofd ertegen. Brugaletta probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

94e minuut.
Savaşkan geeft een hoge lob. Beránek rent richting de bal. Beránek met een sublieme pass. Klungelig pakt Gorzała de bal. Gorzała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FormulaManager - FC Galette-Saucisse 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FormulaManager 48%, FC Galette-Saucisse 52%.
FormulaManager - FC Galette-Saucisse 2:1

114e minuut.
Inworp. Estevan komt het veld opgelopen.

117e minuut.
Estevan bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ankowski. Estevan is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nørregård komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FormulaManager 35%, FC Galette-Saucisse 65%.
FormulaManager - FC Galette-Saucisse 2:1