Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-04-08 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: berarul dan fc Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3744
berarul dan fc FC Csobotfalva
mijl at Tactiek HcCsikszereda
48% Balbezit 52%
82% Spel op eigen helft 18%
3 Doelpogingen 51
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.8 gemiddelde waardering 59.7
average Schieten formidable
poor Passen very good
good Verdedigen solid


2e minuut.
Kossakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossakowski geeft een hoge lob. Daar is Iţic, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uusõus bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusõus draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Ceranka probeert de bal aan de voet te houden. Kossakowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kossakowski passt de bal met de wreef. Oţelea is nu in balbezit. Oţelea haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Rembisz met een sublieme pass. Uusõus bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente rent richting de bal. Uusõus onderschept slim de pass. Uusõus schiet op doel. Króliczyński bokst de bal weg.

8e minuut.
Rembisz speelt de bal door. Oţelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţelea met een sublieme pass. Uusõus rent richting de bal. Uusõus draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - FC Csobotfalva 0:1

9e minuut.
Picheta probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rembisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rembisz geeft een hoge lob. Oţelea rent richting de bal. Oţelea draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - FC Csobotfalva 0:2

12e minuut.
Ceranka geeft een hoge lob. Inworp. Rembisz met een snelle inworp. Uusõus rent richting de bal. Uusõus schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Oţelea kopt de bal weg. Uusõus bereikt de bal nog maar net als eerste. Valente legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Uusõus raakt geblesseerd tijdens het duel. Uusõus neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Uusõus rent richting de bal. Uusõus draait met de bal, schiet en ... Króliczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Picheta onderschept slim de pass. Picheta geeft een lange en hoge pass. Daar is Uusõus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oţelea is nu in balbezit. Oţelea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - FC Csobotfalva 0:3

17e minuut.
Króliczyński probeert naar een medespeler te passen. Valente kopt de bal weg. Kossakowski geeft de bal voor. Oţelea is nu in balbezit. Oţelea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - FC Csobotfalva 0:4

21e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kossakowski met de inworp. Oţelea is nu in balbezit. Oţelea draait met de bal, schiet en ... Króliczyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - FC Csobotfalva 0:5

22e minuut.
Bellitto met een sublieme pass. Rembisz rent richting de bal. Rembisz probeert naar een medespeler te passen. Uusõus is nu in balbezit. Uusõus draait met de bal, schiet en ... Króliczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Bablekos kopt de bal weg. Daar is Valente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rembisz verovert de bal door een tackle van achteren. Uusõus bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusõus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Uusõus probeert de bal aan de voet te houden. Oţelea rent richting de bal. Oţelea geeft een lange en hoge pass. Rembisz rent richting de bal. Rembisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - FC Csobotfalva 0:6

28e minuut.
Chí Công is nu in balbezit. Bellitto onderschept slim de pass. Bellitto geeft een hoge lob. Uusõus rent richting de bal. Uusõus haalt uit met een fantastische trap. Króliczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Oţelea bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Oţelea kopt de bal weg. Uusõus is nu in balbezit. Met opzet legt Iţic zijn tegenspeler op de grond. Iţic krijgt een gele kaart. Uusõus is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rembisz met een snel genomen vrije trap. Oţelea rent richting de bal. Oţelea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - FC Csobotfalva 0:7

31e minuut.
Boldescu is nu in balbezit. Oţelea rent richting de bal. Oţelea probeert naar een medespeler te passen. Rembisz is nu in balbezit. Rembisz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Ceranka heeft problemen om de bal te vangen. Oţelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Ceranka bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţelea verovert de bal door een tackle van achteren. Oţelea schiet op doel. Króliczyński bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - FC Csobotfalva 0:8

38e minuut.
Boldescu geeft de bal voor. Rembisz met een sublieme pass. Klungelig pakt Ceranka de bal. Oţelea is nu in balbezit. Oţelea draait met de bal, schiet en ... Króliczyński bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Oţelea is nu in balbezit. Oţelea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - FC Csobotfalva 0:9

41e minuut.
Uusõus rent richting de bal. Uusõus geeft een hoge lob. Kemmer heeft problemen om de bal te vangen. Oţelea is nu in balbezit. Oţelea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Klungelig pakt Standaert de bal. Rembisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembisz passt de bal met de wreef. Uusõus rent richting de bal. Uusõus schiet op doel. Króliczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Kossakowski passt de bal met de wreef. Rembisz is nu in balbezit. Rembisz passt de bal zonder na te denken. Oţelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Oţelea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Bellitto probeert de bal aan de voet te houden. Kubisztal is nu in balbezit. Kubisztal met een sublieme pass. Uusõus rent richting de bal. Uusõus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Króliczyński trapt de bal weg. Bellitto kopt de bal weg. Uusõus controleert de bal met de borst. Uusõus draait met de bal, schiet en ... Króliczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - FC Csobotfalva 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: berarul dan fc 86%, FC Csobotfalva 14%.
berarul dan fc - FC Csobotfalva 0:10

46e minuut.
Uusõus probeert naar een medespeler te passen. Daar is Oţelea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bablekos is nu in balbezit. Oţelea verovert de bal door een tackle van achteren. Oţelea draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Picheta geeft een hoge lob. Iţic met een sublieme pass. Bellitto probeert naar een medespeler te passen. Daar is Uusõus, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Uusõus schiet op doel. Króliczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Oţelea geeft de bal voor. Króliczyński met een sublieme pass. Bellitto kopt de bal weg. Uusõus bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusõus haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Oţelea rent richting de bal. Oţelea haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Picheta rent richting de bal. Picheta passt de bal in één keer door. Rembisz heeft problemen om de bal te vangen. Uusõus bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusõus haalt uit met een fantastische trap. Króliczyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Kemmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Oţelea rent richting de bal. Oţelea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Standaert rent richting de bal. Clondescu verovert de bal door een tackle van achteren. Clondescu probeert naar een medespeler te passen. Uusõus bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusõus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Iţic geeft een hoge lob. Bellitto heeft problemen om de bal te vangen. Bellitto passt de bal met de wreef. Uusõus rent richting de bal. Uusõus draait met de bal, schiet en ... Króliczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oţelea is nu in balbezit. Oţelea draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Rembisz passt de bal met de wreef. Bellitto bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellitto geeft een lange en hoge pass. Oţelea is nu in balbezit. Oţelea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - FC Csobotfalva 0:11

72e minuut.
Kossakowski controleert de bal met de borst. Kossakowski geeft een lange en hoge pass. Oţelea is nu in balbezit. Oţelea haalt uit met een fantastische trap. Króliczyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - FC Csobotfalva 0:12

73e minuut.
Standaert heeft problemen om de bal te vangen. Ceranka is nu in balbezit. Ceranka probeert naar een medespeler te passen. Oţelea rent richting de bal. Oţelea haalt uit met een fantastische trap. Króliczyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Klungelig pakt Amaming de bal. Kemmer met een sublieme pass. Rembisz speelt de bal door. Uusõus is nu in balbezit. Uusõus draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Valente met een snelle inworp. Picheta bereikt de bal nog maar net als eerste. Chí Công onderschept slim de pass. Chí Công geeft de bal voor. Pleavă krijgt zijn hoofd ertegen. Ytterbom verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Clondescu de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - FC Csobotfalva 1:12

79e minuut.
Chí Công is nu in balbezit. Picheta onderschept slim de pass. Picheta passt de bal in één keer door. Uusõus bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusõus schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Rembisz is nu in balbezit. Rembisz geeft een hoge lob. Uusõus rent richting de bal. Uusõus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - FC Csobotfalva 1:13

82e minuut.
Klungelig pakt Boldescu de bal. Boldescu passt de bal in één keer door. Oţelea rent richting de bal. Oţelea draait met de bal, schiet en ... Króliczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - FC Csobotfalva 1:14

85e minuut.
Rembisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembisz passt de bal met de wreef. Uusõus rent richting de bal. Uusõus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - FC Csobotfalva 1:15

87e minuut.
Rembisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rembisz met een sublieme pass. Uusõus is nu in balbezit. Uusõus draait met de bal, schiet en ... Króliczyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
berarul dan fc - FC Csobotfalva 1:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: berarul dan fc 79%, FC Csobotfalva 21%.
berarul dan fc - FC Csobotfalva 1:16