Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FormulaManager Adventoure Group
5-3-2 Med Lat Tactiek att14
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
79.9 gemiddelde waardering 79.5
wonderbaarlijk Schieten uitmuntend
wonderbaarlijk Passen briljant
briljant Verdedigen briljant


3e minuut.
Schab speelt de bal door. Beránek geeft een hoge lob. Estevan kopt de bal weg. Nørregård rent richting de bal. Nørregård haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Nørregård kopt de bal weg. Crăcilă rent richting de bal. Crăcilă met een sublieme pass. Klimáček bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimáček draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Denoncourt passt de bal zonder na te denken. Schab speelt de bal door. Özal geeft de bal voor. Estevan is nu in balbezit. Estevan schiet op doel. Forc bokst de bal weg.

28e minuut.
Crăcilă is nu in balbezit. Crăcilă passt de bal met de wreef. Karović is nu in balbezit. Karović geeft een lange en hoge pass. Krzemiński springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Mankiewicz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Karović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karović geeft een hoge lob. Krzemiński krijgt zijn hoofd ertegen. Alves probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FormulaManager - Adventoure Group 0:1

38e minuut.
Feltrino probeert naar een medespeler te passen. de la Rosa is nu in balbezit. de la Rosa geeft een hoge lob. Estevan bereikt de bal nog maar net als eerste. Estevan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FormulaManager - Adventoure Group 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FormulaManager 55%, Adventoure Group 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FormulaManager - Adventoure Group 1:1

47e minuut.
Crăcilă onderschept slim de pass. Crăcilă geeft een lange en hoge pass. Klimáček rent richting de bal. Klimáček haalt uit met een fantastische trap. Alves werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FormulaManager - Adventoure Group 1:2

48e minuut.
Crăcilă passt de bal zonder na te denken. Özal bereikt de bal nog maar net als eerste. Özal geeft de bal voor. Estevan bereikt de bal nog maar net als eerste. Estevan draait met de bal, schiet en ... Forc probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Özal is nu in balbezit. Fizedean tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Özal is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Özal zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nørregård krijgt zijn hoofd ertegen. Forc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Nørregård rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Özal zal de hoekschop nemen. Nørregård springt en kopt de bal. Forc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FormulaManager - Adventoure Group 2:2

61e minuut.
Özal passt de bal in één keer door. Schab rent richting de bal. Schab passt de bal in één keer door. Nørregård rent richting de bal. Nørregård schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Forc probeert naar een medespeler te passen. Özal kopt de bal weg. Beránek geeft de bal voor. Estevan is nu in balbezit. Estevan haalt uit met een fantastische trap. Forc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nitu komt het veld opgelopen. Gómez komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FormulaManager 49%, Adventoure Group 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FormulaManager - Adventoure Group 2:2


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

93e minuut.
Osuna kan de bal niet met de borst controleren. Estevan is nu in balbezit. Osuna tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Osuna krijgt een gele kaart.

101e minuut.
Savaşkan probeert naar een medespeler te passen. Leonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonov geeft de bal voor. Estevan rent richting de bal. Estevan haalt uit met een fantastische trap. Forc kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tamušauskas bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

102e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Özal neemt de hoekschop. Nørregård maakt een snoekduik en kopt de bal. Forc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

103e minuut.
Daar is Osuna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nitu is nu in balbezit. Nitu geeft een lange en hoge pass. Estevan rent richting de bal. Estevan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FormulaManager 34%, Adventoure Group 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FormulaManager - Adventoure Group 2:2

114e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gorzała komt het veld opgelopen.

114e minuut.
Gorzała rent richting de bal. Gorzała passt de bal met de wreef. Beránek rent richting de bal. Beránek geeft een lange en hoge pass. Nørregård maakt een snoekduik en kopt de bal. Forc verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Krzemiński controleert de bal met de borst. Mankiewicz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Beránek. Beránek krijgt een gele kaart. Mankiewicz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chalbaud komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FormulaManager 24%, Adventoure Group 76%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FormulaManager - Adventoure Group 2:2


Geen van beide teams kon scoren in de extra tijd, de wedstrijd zal daarom door penalty`s beslist moeten worden.

Klimáček kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
---
Nørregård neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Forc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FormulaManager - Adventoure Group 3:2
---
Krzemiński neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De bal raakt de paal.
---
Estevan zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
---
Mankiewicz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
---
Savaşkan neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FormulaManager - Adventoure Group 4:2
---
Karović zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Alves bokst de bal weg.
---