Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kano Wolves EMINENCE FC
Normal Tactiek 424
41% Balbezit 59%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 30.1
unsatisfactory Schieten adequate
weak Passen average
poor Verdedigen average


2e minuut.
Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu probeert naar een medespeler te passen. Wägli met een sublieme pass. Abacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Abacha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Abacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierzwiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierzwiak passt de bal zonder na te denken. Wägli bereikt de bal nog maar net als eerste. Wägli geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Mierzwiak kopt de bal weg. Klungelig pakt Okon de bal. Ortakoğlu rent richting de bal. Laslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Laslandes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Doeltrap. Nwaneri trapt de bal weg. Mierzwiak kopt de bal weg. Laslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Laslandes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Famewo rent richting de bal. Mierzwiak speelt de bal door. Laslandes rent richting de bal. Abacha rent richting de bal. Abacha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Ortakoğlu speelt de bal door. Wägli is nu in balbezit. Wägli geeft de bal voor. Kaku bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaku haalt uit met een fantastische trap. Omagufi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Okereke geeft een hoge lob. Mierzwiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mierzwiak passt de bal in één keer door. Abacha is nu in balbezit. Abacha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Omagufi niet meer kan verder spelen. Obidimalor komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kano Wolves 63%, EMINENCE FC 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kano Wolves - EMINENCE FC 0:0

49e minuut.
Ortakoğlu passt de bal zonder na te denken. Wägli is nu in balbezit. Wägli speelt de bal door. Abacha rent richting de bal. Abacha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Abacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Laslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Abacha rent richting de bal. Laslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Laslandes haalt uit met een fantastische trap. Obidimalor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Iroha rent richting de bal. Iroha passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Adepoju de bal. Laslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Laslandes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Ortakoğlu onderschept slim de pass. Ortakoğlu geeft een hoge lob. Daar is Ogbuke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Laslandes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kano Wolves - EMINENCE FC 0:1

74e minuut.
Laslandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Laslandes passt de bal in één keer door. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Laslandes kopt de bal weg. Ortakoğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abacha rent richting de bal. Ortakoğlu rent richting de bal. Ortakoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kano Wolves - EMINENCE FC 0:2

75e minuut.
Ofodile komt het veld opgelopen. Eviparker komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Eviparker bereikt de bal nog maar net als eerste. Eviparker geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ogbuke de bal onder controle te krijgen. Abacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Abacha schiet op doel. Obidimalor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ortakoğlu is nu in balbezit. Ortakoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kano Wolves - EMINENCE FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kano Wolves 68%, EMINENCE FC 32%.
Kano Wolves - EMINENCE FC 0:3