Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TJ Jiskra Nový Bor Enugu Rangers
343 Tactiek eee
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 17
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 45.7
average Schieten good
solid Passen very good
average Verdedigen good


5e minuut.
Uskoković is nu in balbezit. Fourcade onderschept slim de pass. Fourcade passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Piasecki de bal. Piasecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Serafín kopt de bal weg. Fourcade rent richting de bal. Fourcade speelt de bal door. Piasecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piasecki schiet op doel. Kasuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Mirek met een sublieme pass. Aldea is nu in balbezit. Aldea passt de bal in één keer door. Piasecki rent richting de bal. Piasecki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Nožíř heeft problemen om de bal te vangen. Aldea rent richting de bal. Piasecki is nu in balbezit. Piasecki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

30e minuut.
Nožíř geeft een lange en hoge pass. Uskoković kopt de bal weg. Hirzer heeft problemen om de bal te vangen. Serafín bereikt de bal nog maar net als eerste. Serafín draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Jiskra Nový Bor - Enugu Rangers 1:0

34e minuut.
Mirek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirek passt de bal met de wreef. Aldea bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldea haalt uit met een fantastische trap. Kasuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TJ Jiskra Nový Bor - Enugu Rangers 1:1

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aldea met de inworp. Mirek rent richting de bal. Mirek haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sokół de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Jiskra Nový Bor 73%, Enugu Rangers 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TJ Jiskra Nový Bor - Enugu Rangers 1:1

48e minuut.
Fojtů geeft een lange en hoge pass. Uskoković is nu in balbezit. Mäkilehto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mäkilehto krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Fourcade is nu in balbezit. Fourcade passt de bal met de wreef. Piasecki is nu in balbezit. Piasecki draait met de bal, schiet en ... Kasuk probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Bisacco heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Bisacco met een harde bal richting middenveld. Fourcade is nu in balbezit. Fourcade speelt de bal door. Piasecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Piasecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Nožíř geeft een lange en hoge pass. Inworp. Góngora met een snelle inworp. Aldea is nu in balbezit. Aldea schiet op doel. Kasuk bokst de bal weg. Piasecki rent richting de bal. Piasecki draait met de bal, schiet en ... Paal!

80e minuut.
Paavola passt de bal met de wreef. Fojtů rent richting de bal. Piasecki onderschept slim de pass. Piasecki haalt uit met een fantastische trap. Kasuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Jiskra Nový Bor - Enugu Rangers 1:2

81e minuut.
Zabawa probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Aldea zal de hoekschop nemen. Piasecki maakt een snoekduik en kopt de bal. Kasuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Jiskra Nový Bor - Enugu Rangers 1:3

83e minuut.
Góngora met een snelle inworp. Hirzer met een sublieme pass. Bisacco is nu in balbezit. Aldea verovert de bal door een tackle van achteren. Aldea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Mäkilehto geeft een lange en hoge pass. Nožíř rent richting de bal. Nožíř geeft een hoge lob. Piasecki rent richting de bal. Piasecki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piasecki rent richting de bal. Piasecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
TJ Jiskra Nový Bor - Enugu Rangers 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TJ Jiskra Nový Bor 66%, Enugu Rangers 34%.
TJ Jiskra Nový Bor - Enugu Rangers 1:4