Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FKBazantnice JK Joodikud
mydefend Tactiek Nurga Taktika
58% Balbezit 42%
8% Spel op eigen helft 92%
46 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.5 gemiddelde waardering 23.1
good Schieten average
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Rozháněl is nu in balbezit. Rozháněl probeert naar een medespeler te passen. Ferda is nu in balbezit. Ferda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - JK Joodikud 1:0

3e minuut.
Sermeter onderschept slim de pass. Rychtařík onderschept slim de pass. Rychtařík speelt de bal door. Vosátka rent richting de bal. Vosátka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Vosátka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vosátka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - JK Joodikud 2:0

7e minuut.
Rozháněl onderschept slim de pass. Rozháněl passt de bal in één keer door. Ferda rent richting de bal. Ferda schiet op doel. Ülemaantee probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Inworp. Ženatý met de inworp. Rozháněl rent richting de bal. Rozháněl schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - JK Joodikud 3:0

8e minuut.
Pedassaar met een sublieme pass. Öispuu heeft problemen om de bal te vangen. Ferda onderschept slim de pass. Ferda haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vosátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vosátka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - JK Joodikud 4:0

11e minuut.
Ženatý probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ferda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferda met een sublieme pass. Daar is Vosátka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vosátka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Ženatý zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vosátka rent richting de bal. Vosátka speelt de bal door. Rychtařík bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychtařík draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - JK Joodikud 5:0

16e minuut.
Vosátka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rozháněl bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozháněl speelt de bal door. Rychtařík is nu in balbezit. Rychtařík geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Ženatý heeft problemen om de bal te vangen. Rozháněl probeert naar een medespeler te passen. Ferda met een sublieme pass. Daar is Vosátka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vosátka draait met de bal, schiet en ... Ülemaantee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ferda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferda schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - JK Joodikud 6:0

20e minuut.
Rychtařík verovert de bal door een tackle van achteren. Rychtařík speelt de bal door. Ferda probeert de bal aan de voet te houden. Vosátka rent richting de bal. Vosátka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Vosátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vosátka passt de bal in één keer door. Ferda rent richting de bal. Ferda draait met de bal, schiet en ... Ülemaantee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - JK Joodikud 7:0

25e minuut.
Ülemaantee speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rychtařík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferda rent richting de bal. Ferda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Szczyptański bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczyptański geeft een hoge lob. Ferda kopt de bal weg. Vosátka is nu in balbezit. Vosátka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - JK Joodikud 8:0

31e minuut.
Ferda met een sublieme pass. Švarcer probeert naar een medespeler te passen. Rozháněl bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozháněl schiet op doel. Ülemaantee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - JK Joodikud 9:0

34e minuut.
Rozháněl rent richting de bal. Rozháněl haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Puri de bal onder controle te krijgen. Vosátka is nu in balbezit. Vosátka haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - JK Joodikud 10:0

35e minuut.
Daar is Rychtařík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rychtařík probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ferda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vosátka rent richting de bal. Vosátka haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Vosátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vosátka speelt de bal door. Rychtařík speelt de bal door. Ferda rent richting de bal. Ferda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - JK Joodikud 11:0

40e minuut.
Vosátka speelt de bal door. Klungelig pakt Švarcer de bal. Švarcer speelt de bal door. Ferda is nu in balbezit. Ferda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Ženatý met de inworp. Vosátka is nu in balbezit. Vosátka met een sublieme pass. Rychtařík bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychtařík schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - JK Joodikud 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKBazantnice 9%, JK Joodikud 91%.
FKBazantnice - JK Joodikud 12:0

46e minuut.
Szczyptański geeft een lange en hoge pass. Ženatý speelt de bal door. Ferda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferda schiet op doel. Ülemaantee probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Ülemaantee probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ženatý zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rozháněl is nu in balbezit. Rozháněl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - JK Joodikud 13:0

53e minuut.
Öispuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Švarcer rent richting de bal. Švarcer passt de bal zonder na te denken. Ženatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Ženatý passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Ülemaantee met een sublieme pass. Ženatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Ženatý passt de bal in één keer door. Ferda bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - JK Joodikud 14:0

61e minuut.
Öispuu passt de bal in één keer door. Vosátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vosátka passt de bal in één keer door. Ferda rent richting de bal. Ferda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - JK Joodikud 15:0

64e minuut.
Daar is Švarcer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Švarcer met een sublieme pass. Daar is Rychtařík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rychtařík probeert naar een medespeler te passen. Vosátka rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Rychtařík met de inworp. Ferda heeft problemen om de bal te vangen. Öispuu is nu in balbezit. Ferda verovert de bal door een tackle van achteren. Ferda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ženatý zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vosátka is nu in balbezit. Vosátka schiet op doel. Ülemaantee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Ferda rent richting de bal. Ferda passt de bal zonder na te denken. Vosátka is nu in balbezit. Vosátka draait met de bal, schiet en ... Ülemaantee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - JK Joodikud 16:0

71e minuut.
Švarcer probeert de bal met de borst te controleren. Švarcer passt de bal in één keer door. Ferda rent richting de bal. Ferda haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Daar is Rychtařík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ferda is nu in balbezit. Ferda met een sublieme pass. Vosátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vosátka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - JK Joodikud 17:0

75e minuut.
Pytelka rent richting de bal. Pytelka probeert naar een medespeler te passen. Vosátka is nu in balbezit. Rozháněl rent richting de bal. Rozháněl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vosátka bereikt de bal nog maar net als eerste. Vosátka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - JK Joodikud 18:0

78e minuut.
Szczyptański rent richting de bal. Szczyptański geeft een lange en hoge pass. Pytelka kopt de bal weg. Rychtařík bereikt de bal nog maar net als eerste. Rychtařík draait met de bal, schiet en ... Ülemaantee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Ferda verovert de bal door een tackle van achteren. Ferda speelt de bal door. Vosátka rent richting de bal. Vosátka draait met de bal, schiet en ... Ülemaantee probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Rychtařík met de inworp. Ferda heeft problemen om de bal te vangen. Ferda speelt de bal door. Vosátka is nu in balbezit. Vosátka haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ferda is nu in balbezit. Ferda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FKBazantnice - JK Joodikud 19:0

89e minuut.
Ovidiu is nu in balbezit. Ovidiu geeft een hoge lob. Rychtařík speelt de bal door. Klungelig pakt Vosátka de bal. Vosátka schiet op doel. Ülemaantee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FKBazantnice 7%, JK Joodikud 93%.
FKBazantnice - JK Joodikud 19:0