Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
f.c panathinaikos FKBazantnice
Γ`7 ΑΝΟΔΟΣ Tactiek mydefend
54% Balbezit 46%
36% Spel op eigen helft 64%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 40.2
very good Schieten solid
average Passen average
solid Verdedigen average


8e minuut.
Rychtařík onderschept slim de pass. Rychtařík met een sublieme pass. Kára rent richting de bal. Tsapetis verovert de bal door een tackle van achteren. Tsapetis draait met de bal, schiet en ... Szekeres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Paraskevaidis passt de bal in één keer door. Orbitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbitek geeft de bal voor. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Paraskevaidis speelt de bal door. Tsapetis is nu in balbezit. Pytelka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Tsapetis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Anh Tài neemt zijn aanloop. Szekeres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Mourouzis geeft een hoge lob. Klungelig pakt Charous de bal. Kára rent richting de bal. Tsapetis verovert de bal door een tackle van achteren. Tsapetis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - FKBazantnice 1:0

28e minuut.
Ferda is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Orbitek. Ferda raakt geblesseerd tijdens het duel. Pytelka met een snel genomen vrije trap. Leventis met een sublieme pass. Pytelka kopt de bal weg. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Švarcer heeft problemen om de bal te vangen. Švarcer met een sublieme pass. Ženatý rent richting de bal. Tsapetis onderschept slim de pass. Tsapetis schiet op doel. Szekeres verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Daar is Maratos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orbitek rent richting de bal. Orbitek probeert naar een medespeler te passen. Anh Tài bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - FKBazantnice 2:0

35e minuut.
Maratos onderschept slim de pass. Hahn bereikt de bal nog maar net als eerste. Vosátka begaat een overtreding. Vosátka krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c panathinaikos 28%, FKBazantnice 72%.
f.c panathinaikos - FKBazantnice 2:0

47e minuut.
Inworp. Rychtařík zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ferda geeft een hoge lob. Ženatý rent richting de bal. Ženatý schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Klungelig pakt Andraszak de bal. Ženatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Vosátka rent richting de bal. Vosátka haalt uit met een fantastische trap. Leventis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - FKBazantnice 2:1

60e minuut.
Ženatý bereikt de bal nog maar net als eerste. Ženatý passt de bal in één keer door. Rozháněl rent richting de bal. Rozháněl haalt uit met een fantastische trap. Leventis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Maratos is nu in balbezit. Pytelka onderschept slim de pass. Zoidl geeft de bal voor. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài draait met de bal, schiet en ... Szekeres probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Vosátka rent richting de bal. Hahn onderschept slim de pass. Orbitek met een sublieme pass. Anh Tài rent richting de bal. Anh Tài schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Daar is Ferda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orbitek bereikt de bal nog maar net als eerste. Orbitek speelt de bal door. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
f.c panathinaikos - FKBazantnice 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: f.c panathinaikos 44%, FKBazantnice 56%.
f.c panathinaikos - FKBazantnice 3:1