Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-05-06 18:26
  • Competitiewedstrijd: Mudaliiga
  • Stadion: Preston Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6582
FC Preston JK Joodikud
4231 v1 Tactiek Nurga Taktika
57% Balbezit 43%
7% Spel op eigen helft 93%
67 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.8 gemiddelde waardering 23.5
good Schieten average
adequate Passen hopeless
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Kołcz probeert naar een medespeler te passen. Benavides bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavides met een sublieme pass. Kołcz rent richting de bal. Kołcz draait met de bal, schiet en ... Ülemaantee bokst de bal weg. Petrucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrucci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - JK Joodikud 1:0

3e minuut.
Kołcz heeft problemen om de bal te vangen. Benavides met een sublieme pass. Garres speelt de bal door. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Doeltrap. Ülemaantee trapt de bal weg van het doel. Daar is Öispuu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrucci verovert de bal door een tackle van achteren. Petrucci schiet op doel. Ülemaantee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Inworp. Petrucci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benavides probeert naar een medespeler te passen. Agati is nu in balbezit. Agati passt de bal met de wreef. Ülemaantee bokst de bal weg. Ülemaantee probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Petrucci met een snelle inworp. Benavides speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Palmiste geeft een hoge lob. Inworp. Petrucci met de inworp. Benavides is nu in balbezit. Benavides speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Inworp. Petrucci met de inworp. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - JK Joodikud 2:0

9e minuut.
Benavides rent richting de bal. Benavides speelt de bal door. Kołcz rent richting de bal. Kołcz haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Petrucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrucci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Garres met een snelle inworp. Kołcz kan de bal niet met de borst controleren. Ülemaantee met een sublieme pass. Garres rent richting de bal. Garres passt de bal in één keer door.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Ülemaantee trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petrucci met een snelle inworp. Kołcz rent richting de bal. Kołcz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Garres rent richting de bal. Garres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - JK Joodikud 3:0

12e minuut.
Garres is nu in balbezit. Garres speelt de bal door. Kołcz rent richting de bal. Kołcz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - JK Joodikud 4:0

13e minuut.
Daar is Pedassaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garres verovert de bal door een tackle van achteren. Garres passt de bal zonder na te denken. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz draait met de bal, schiet en ... Ülemaantee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - JK Joodikud 5:0

15e minuut.
Agati speelt de bal door. Ülemaantee probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Petrucci met de inworp. Benavides speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Öispuu geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Petrucci zal de hoekschop nemen. Kołcz rent richting de bal. Kołcz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Petrucci geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Benavides met een sublieme pass. Ülemaantee probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Garres met een snelle inworp. Benavides probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Szczyptański kopt de bal weg. Inworp. Garres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benavides bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavides schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Garres met een snelle inworp. Benavides rent richting de bal. Benavides probeert naar een medespeler te passen. Petrucci is nu in balbezit. Petrucci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - JK Joodikud 6:0

21e minuut.
Daar is Agati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agati speelt de bal door. Kołcz is nu in balbezit. Kołcz draait met de bal, schiet en ... Ülemaantee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - JK Joodikud 7:0

23e minuut.
Valencia speelt de bal door. Benavides bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavides probeert naar een medespeler te passen. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Benavides is nu in balbezit. Benavides passt de bal met de wreef. Kołcz is nu in balbezit. Kołcz schiet op doel. Ülemaantee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - JK Joodikud 8:0

25e minuut.
Daar is Puri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Benavides de bal. Benavides schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz draait met de bal, schiet en ... Paal! Kołcz is nu in balbezit. Kołcz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - JK Joodikud 9:0

27e minuut.
Valencia met een sublieme pass. Klungelig pakt Kołcz de bal. Petrucci met een sublieme pass. Garres bereikt de bal nog maar net als eerste. Garres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - JK Joodikud 10:0

29e minuut.
Klungelig pakt Valencia de bal. Valencia met een sublieme pass. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ülemaantee trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garres met de inworp. Benavides rent richting de bal. Benavides draait met de bal, schiet en ... Ülemaantee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kołcz rent richting de bal. Kołcz draait met de bal, schiet en ... Paal!

31e minuut.
Pedassaar probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kołcz rent richting de bal. Vigil legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kołcz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kołcz kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Ülemaantee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - JK Joodikud 11:0

31e minuut.
Inworp. Petrucci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kołcz is nu in balbezit. Kołcz draait met de bal, schiet en ... Ülemaantee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garres met een snelle inworp. Kołcz probeert naar een medespeler te passen. Petrucci rent richting de bal. Petrucci probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Ülemaantee trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garres met de inworp. Kołcz is nu in balbezit. Kołcz draait met de bal, schiet en ... Ülemaantee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - JK Joodikud 12:0

34e minuut.
Garres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Benavides de bal. Benavides passt de bal in één keer door. Kołcz is nu in balbezit. Kołcz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - JK Joodikud 13:0

36e minuut.
Petrucci is nu in balbezit. Petrucci speelt de bal door. Kołcz heeft problemen om de bal te vangen. Kołcz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Benavides rent richting de bal. Benavides speelt de bal door. Klungelig pakt Kołcz de bal. Kołcz haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - JK Joodikud 14:0

39e minuut.
Valencia is nu in balbezit. Valencia passt de bal zonder na te denken. Benavides is nu in balbezit. Benavides schiet op doel. Ülemaantee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - JK Joodikud 15:0

40e minuut.
Klungelig pakt Benavides de bal. Benavides probeert naar een medespeler te passen. Garres rent richting de bal. Garres haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ülemaantee trapt de bal weg van het doel. Garres kopt de bal weg. Kołcz rent richting de bal. Kołcz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petrucci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kołcz heeft problemen om de bal te vangen. Kołcz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Inworp. Agati met een snelle inworp. Benavides rent richting de bal. Benavides schiet op doel. Kołcz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Na een snelle pass probeert Garres de bal onder controle te krijgen. Garres passt de bal in één keer door. Petrucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrucci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - JK Joodikud 16:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Preston 6%, JK Joodikud 94%.
FC Preston - JK Joodikud 16:0

47e minuut.
Kaczmarczyk geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garres met de inworp. Daar is Benavides, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benavides schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kołcz rent richting de bal. Kołcz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - JK Joodikud 17:0

50e minuut.
Benavides probeert naar een medespeler te passen. Cosma is nu in balbezit. Cosma passt de bal met de wreef. Kołcz rent richting de bal. Kołcz draait met de bal, schiet en ... Ülemaantee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Inworp. Petrucci met de inworp. Benavides speelt de bal door. Garres bereikt de bal nog maar net als eerste. Garres schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - JK Joodikud 18:0

52e minuut.
Benavides is nu in balbezit. Benavides passt de bal in één keer door. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz draait met de bal, schiet en ... Ülemaantee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - JK Joodikud 19:0

53e minuut.
Öispuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Valencia verovert de bal door een tackle van achteren. Valencia probeert naar een medespeler te passen. Kołcz is nu in balbezit. Kołcz schiet op doel. Ülemaantee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
Garres met een snelle inworp. Benavides speelt de bal door. Kołcz rent richting de bal. Kołcz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Doeltrap. Ülemaantee met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benavides met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kołcz rent richting de bal. Kołcz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - JK Joodikud 20:0

57e minuut.
Klungelig pakt Sermeter de bal. Petrucci probeert naar een medespeler te passen. Kołcz rent richting de bal. Kołcz schiet op doel. Ülemaantee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ülemaantee trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Petrucci met een snelle inworp. Daar is Kołcz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kołcz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Garres is nu in balbezit. Garres haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - JK Joodikud 21:0

59e minuut.
Løken probeert naar een medespeler te passen. Daar is Petrucci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrucci speelt de bal door. Klungelig pakt Kołcz de bal. Kołcz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ülemaantee met een harde bal richting middenveld. Inworp. Petrucci met de inworp. Kołcz rent richting de bal. Kołcz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - JK Joodikud 22:0

61e minuut.
Puri passt de bal zonder na te denken. Valencia speelt de bal door. Benavides bereikt de bal nog maar net als eerste. Benavides haalt uit met een fantastische trap. Ülemaantee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - JK Joodikud 23:0

63e minuut.
Daar is Kołcz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ülemaantee speelt de bal door. Inworp. Petrucci met een snelle inworp. Benavides probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Benavides de bal. Benavides passt de bal zonder na te denken. Garres rent richting de bal. Kołcz heeft problemen om de bal te vangen. Kołcz schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - JK Joodikud 24:0

66e minuut.
Valencia rent richting de bal. Benavides rent richting de bal. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz draait met de bal, schiet en ... Ülemaantee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garres met de inworp. Benavides met een sublieme pass. Petrucci bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrucci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - JK Joodikud 25:0

69e minuut.
Cosma passt de bal in één keer door. Garres heeft problemen om de bal te vangen. Garres probeert naar een medespeler te passen. Kołcz rent richting de bal. Kołcz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Benavides rent richting de bal. Benavides schiet op doel. Ülemaantee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Inworp. Petrucci met de inworp. Kołcz is nu in balbezit. Kołcz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - JK Joodikud 26:0

74e minuut.
Ülemaantee met een harde bal richting middenveld. Inworp. Garres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Benavides speelt de bal door. Petrucci is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - JK Joodikud 27:0

75e minuut.
Petrucci onderschept slim de pass. Petrucci met een sublieme pass. Kołcz rent richting de bal. Kołcz draait met de bal, schiet en ... Ülemaantee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - JK Joodikud 28:0

76e minuut.
Puri passt de bal met de wreef. Petrucci rent richting de bal. Petrucci passt de bal met de wreef. Kołcz is nu in balbezit. Kołcz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - JK Joodikud 29:0

78e minuut.
Palmiste heeft problemen om de bal te vangen. Palmiste probeert naar een medespeler te passen. Öispuu bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrucci is nu in balbezit. Petrucci draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ülemaantee speelt de bal door. Inworp. Petrucci met een snelle inworp. Benavides rent richting de bal. Benavides passt de bal zonder na te denken.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Petrucci met een snelle inworp. Benavides is nu in balbezit. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Petrucci is nu in balbezit. Petrucci speelt de bal door. Kołcz rent richting de bal. Kołcz draait met de bal, schiet en ... Ülemaantee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - JK Joodikud 30:0

82e minuut.
Puri passt de bal in één keer door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Petrucci zal de hoekschop nemen. Garres rent richting de bal. Garres draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - JK Joodikud 31:0

85e minuut.
Petrucci is nu in balbezit. Petrucci speelt de bal door. Kołcz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kołcz draait met de bal, schiet en ... Ülemaantee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - JK Joodikud 32:0

89e minuut.
Agati met een sublieme pass. Benavides speelt de bal door. Kołcz rent richting de bal. Kołcz draait met de bal, schiet en ... Ülemaantee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Preston - JK Joodikud 33:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Preston 8%, JK Joodikud 92%.
FC Preston - JK Joodikud 33:0