Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nereafc FormulaManager
El abc táctico Tactiek CC
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 17
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
65.9 gemiddelde waardering 64.2
uitstekend Schieten formidabel
zeer goed Passen formidabel
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Kloss bereikt de bal nog maar net als eerste. Kloss passt de bal in één keer door. Nitu rent richting de bal. Nitu geeft de bal voor. Nørregård springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Inworp. Blanco met een snelle inworp. Borges bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges geeft de bal voor. Hompoth maakt een snoekduik en kopt de bal. Cruz Barreiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Blondel geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tyczkała met een snelle inworp. Zárate rent richting de bal. Zárate schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Borges met een sublieme pass. Zárate is nu in balbezit. Millet bereikt de bal nog maar net als eerste. Zárate verovert de bal door een tackle van achteren. Zárate schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Nørregård bereikt de bal nog maar net als eerste. Spârlea begaat een overtreding. Nørregård is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kloss zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gorzała springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Kloss passt de bal zonder na te denken. Meisingset bereikt de bal nog maar net als eerste. Meisingset met een sublieme pass. Nørregård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørregård haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Klungelig pakt Gorzała de bal. Komar is nu in balbezit. Gorzała verovert de bal door een tackle van achteren. Gorzała schiet op doel. Østberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nereafc - FormulaManager 0:1

33e minuut.
Blanco rent richting de bal. Blanco probeert naar een medespeler te passen. Hompoth bereikt de bal nog maar net als eerste. Hompoth draait met de bal, schiet en ... Cruz Barreiro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nereafc - FormulaManager 1:1

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blanco met een snelle inworp. Borges speelt de bal door. Blanco geeft de bal voor. Zárate springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Renger probeert de bal aan de voet te houden. Blanco met een sublieme pass. Zárate rent richting de bal. Zárate draait met de bal, schiet en ... Cruz Barreiro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nereafc - FormulaManager 2:1

42e minuut.
Meisingset is nu in balbezit. Borges onderschept slim de pass. Borges passt de bal in één keer door. Hompoth is nu in balbezit. Hompoth schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nereafc 56%, FormulaManager 44%.
Nereafc - FormulaManager 2:1

46e minuut.
de la Rosa komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Kloss speelt de bal door. Meisingset rent richting de bal. Meisingset geeft de bal voor. Nørregård springt en kopt de bal. Østberg werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nereafc - FormulaManager 2:2

56e minuut.
Spârlea geeft de bal voor. Nitu kopt de bal weg. Minh Trung bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzała onderschept slim de pass. Gorzała haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gorzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzała schiet op doel. Østberg maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Kloss is nu in balbezit. Kloss geeft een hoge lob. Klungelig pakt Spârlea de bal. Nørregård bereikt de bal nog maar net als eerste. Nørregård haalt uit met een fantastische trap. Østberg verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Gorzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nereafc - FormulaManager 2:3

64e minuut.
Kloss kopt de bal weg. Klungelig pakt Renger de bal. Nitu met een sublieme pass. Meisingset geeft een hoge lob. Gorzała maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nereafc - FormulaManager 2:4

68e minuut.
Gorzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Borges verovert de bal door een tackle van achteren. Borges geeft een lange en hoge pass. Hompoth rent richting de bal. Hompoth schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nereafc - FormulaManager 3:4

69e minuut.
Nørregård probeert naar een medespeler te passen. Meisingset is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Meisingset zal de hoekschop nemen. Nørregård maakt een snoekduik en kopt de bal. Østberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Klungelig pakt Millet de bal. Millet passt de bal in één keer door. Schab rent richting de bal. Zárate onderschept slim de pass. Zárate draait met de bal, schiet en ... Cruz Barreiro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Gorzała verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borges. Gorzała is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alves komt het veld opgelopen. Kloss komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nereafc 65%, FormulaManager 35%.
Nereafc - FormulaManager 3:4