Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC United of Manchester ФК Српска Бока
442 peko Tactiek Prva liga
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
15 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
48.7 gemiddelde waardering 53.3
solide Schieten redelijk
zeer goed Passen uitstekend
solide Verdedigen solide


5e minuut.
Dal Canto passt de bal in één keer door. Darmanović verovert de bal door een tackle van achteren. Tấn Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tấn Anh schiet op doel. Nicol probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC United of Manchester - ФК Српска Бока 1:0

8e minuut.
Đerić met een sublieme pass. Šepelj is nu in balbezit. Šepelj passt de bal in één keer door. Kalčok is nu in balbezit. Kalčok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC United of Manchester - ФК Српска Бока 1:1

10e minuut.
Schitelea passt de bal in één keer door. Tấn Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tấn Anh passt de bal met de wreef. Rosestolato geeft een hoge lob. Patakfalvi springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Patakfalvi krijgt zijn hoofd ertegen. Na een snelle pass probeert Đalović de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tấn Anh neemt de hoekschop. Patakfalvi krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Šepelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Šepelj passt de bal in één keer door. Đerić bereikt de bal nog maar net als eerste. Đerić draait met de bal, schiet en ... Kalčok probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Rosestolato passt de bal in één keer door. Qasem Ibn-Faisal speelt de bal door. Tấn Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tấn Anh geeft een lange en hoge pass. Patakfalvi springt en kopt de bal. Nicol kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Darmanović verovert de bal door een tackle van achteren. Tấn Anh is nu in balbezit. Tấn Anh passt de bal zonder na te denken. Patakfalvi rent richting de bal. Patakfalvi schiet op doel. Nicol bokst de bal weg.

41e minuut.
Huttinger geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Babović de bal. Babović passt de bal met de wreef. Đalović rent richting de bal. Đalović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC United of Manchester 48%, ФК Српска Бока 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC United of Manchester - ФК Српска Бока 1:1

47e minuut.
Rosestolato met een sublieme pass. Tấn Anh is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vraneš. Vraneš krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Đerić rent richting de bal. Dal Canto speelt de bal door. Rosestolato rent richting de bal. Rosestolato geeft de bal voor. Schitelea springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC United of Manchester - ФК Српска Бока 2:1

57e minuut.
Babović geeft een lange en hoge pass. Šepelj rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Šepelj neemt de hoekschop. Kalčok springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Tấn Anh geeft de bal voor. Patakfalvi springt en kopt de bal. Nicol werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Rosestolato bereikt de bal nog maar net als eerste. Rosestolato geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Kalčok heeft problemen om de bal te vangen. Kalčok haalt uit met een fantastische trap. Bagsik probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Đerić rent richting de bal. Đerić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Šepelj geeft de bal voor. Vraneš is nu in balbezit. Vraneš geeft de bal voor. Kalčok bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalčok schiet op doel. Lauret bokst de bal weg. Klungelig pakt Bagsik de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Vraneš neemt de hoekschop. Kalčok kan de bal niet met de borst controleren.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Rosestolato geeft een lange en hoge pass. Patakfalvi heeft problemen om de bal te vangen. Schitelea is nu in balbezit. Schitelea draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Mićić de bal onder controle te krijgen. Nicol probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Rosestolato is nu in balbezit. Rosestolato passt de bal in één keer door. Tấn Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tấn Anh geeft de bal voor. Schitelea springt en kopt de bal. Nicol verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Šepelj probeert naar een medespeler te passen. Vidović met een sublieme pass. Tấn Anh bereikt de bal nog maar net als eerste. Tấn Anh geeft een hoge lob. Schitelea krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC United of Manchester 53%, ФК Српска Бока 47%.
FC United of Manchester - ФК Српска Бока 2:1