Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
...Juve... CHELSEA_1905
juve 2,1 Tactiek Chelsea
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
20 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
64.5 gemiddelde waardering 52.1
formidable Schieten solid
very good Passen excellent
outstanding Verdedigen solid


7e minuut.
Panczak met de inworp. Raţă bereikt de bal nog maar net als eerste. Raţă geeft een hoge lob. Wakulczyk is nu in balbezit. Suksela is nu in balbezit. Villablanca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Fischer passt de bal in één keer door. Tumanyan is nu in balbezit. Vlăsceanu schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vlăsceanu naar de kleedkamers voor een vroege douche.

18e minuut.
Wakulczyk speelt de bal door. Argurio rent richting de bal. Suksela onderschept slim de pass. Suksela schiet op doel. Villablanca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - CHELSEA_1905 1:0

20e minuut.
Wakulczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Wakulczyk passt de bal in één keer door. Chiţac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac geeft de bal voor. Suksela maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Suksela passt de bal zonder na te denken. Daar is Panczak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Panczak passt de bal zonder na te denken. Raţă rent richting de bal. Raţă geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Del Curto passt de bal zonder na te denken. Łukawski rent richting de bal. Łukawski speelt de bal door. Tumanyan heeft problemen om de bal te vangen. Tumanyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
...Juve... - CHELSEA_1905 1:1

35e minuut.
Rocki kopt de bal weg. Panczak met een sublieme pass. Raţă speelt de bal door. Suksela bereikt de bal nog maar net als eerste. Suksela haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Raţă probeert naar een medespeler te passen. Wakulczyk geeft de bal voor. Suksela bereikt de bal nog maar net als eerste. Suksela schiet op doel. Villablanca werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - CHELSEA_1905 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ...Juve... 29%, CHELSEA_1905 71%.
...Juve... - CHELSEA_1905 2:1

46e minuut.
Gogoncea komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Chiţac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gogoncea de bal. Suksela bereikt de bal nog maar net als eerste. Suksela draait met de bal, schiet en ... Villablanca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Panczak zal de hoekschop nemen. Argurio heeft problemen om de bal te vangen. Wakulczyk rent richting de bal. Suksela rent richting de bal. Suksela schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Wakulczyk passt de bal in één keer door. Polok bereikt de bal nog maar net als eerste. Polok geeft een lange en hoge pass. Alageyik heeft problemen om de bal te vangen. Alageyik haalt uit met een fantastische trap. Gosztola bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Castor komt het veld opgelopen. Solt komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Nuolioja geeft een hoge lob. Marzec bereikt de bal nog maar net als eerste. Alageyik verovert de bal door een tackle van achteren. Alageyik draait met de bal, schiet en ... Gosztola probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
...Juve... - CHELSEA_1905 2:2

72e minuut.
Raţă speelt de bal door. Wakulczyk rent richting de bal. Wakulczyk passt de bal in één keer door. Suksela bereikt de bal nog maar net als eerste. Suksela schiet op doel. Villablanca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Klungelig pakt Argurio de bal. Raţă is nu in balbezit. Raţă passt de bal met de wreef. Chiţac geeft de bal voor. Suksela krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Suksela kopt de bal weg. Daar is Wakulczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wakulczyk probeert naar een medespeler te passen. Chiţac bereikt de bal nog maar net als eerste. Chiţac geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Alageyik is nu in balbezit. Alageyik passt de bal zonder na te denken. Fischer bereikt de bal nog maar net als eerste. Fischer geeft een hoge lob. Tumanyan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Marzec met een sublieme pass. Wakulczyk is nu in balbezit. Wakulczyk passt de bal in één keer door. Suksela bereikt de bal nog maar net als eerste. Suksela haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Villablanca trapt de bal weg. Bobola kopt de bal weg. Panczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Panczak geeft een hoge lob. Villablanca bokst de bal weg.

87e minuut.
Marzec rent richting de bal. Alageyik onderschept slim de pass. Alageyik passt de bal in één keer door. Tumanyan is nu in balbezit. Tumanyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Raţă speelt de bal door. Panczak rent richting de bal. Panczak geeft de bal voor. Suksela springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
...Juve... - CHELSEA_1905 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ...Juve... 34%, CHELSEA_1905 66%.
...Juve... - CHELSEA_1905 3:2