Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-04-22 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Großes Kino!
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 7529
Die Halbstarken FC Franconia Athen
eins Tactiek ven tu2
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
3 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
37.2 gemiddelde waardering 46.8
average Schieten very good
weak Passen good
adequate Verdedigen good


2e minuut.
Häring geeft een lange en hoge pass. Amon kopt de bal weg. Klungelig pakt Piszpan de bal. Martinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinek haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Andrikopoulos geeft de bal voor. Saralegui heeft problemen om de bal te vangen. Amon geeft een hoge lob. Martinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinek schiet op doel. Kmiecik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Klungelig pakt Malik de bal. Malik passt de bal in één keer door. Tardivo rent richting de bal. Tardivo draait met de bal, schiet en ... Martinek maakt een snoekduik en kopt de bal. Kmiecik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Polkowski heeft problemen om de bal te vangen. Buitenspel voor Breunig. Goede buitenspelval van de verdediging. Andrikopoulos neemt vlug de vrije trap. Saralegui rent richting de bal. Saralegui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Andrikopoulos is nu in balbezit. Andrikopoulos geeft een lange en hoge pass. Weissenberger met een sublieme pass. Martinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinek draait met de bal, schiet en ... Kmiecik bokst de bal weg.

34e minuut.
Weissenberger geeft een hoge lob. Yanchev speelt de bal door. Boury speelt de bal door. Reese bereikt de bal nog maar net als eerste. Palz onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Palz kopt de bal weg. Saralegui rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Weissenberger. Saralegui raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Saralegui kan niet meer verder spelen. Hill komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Amon rent richting de bal. Amon met een sublieme pass. Martinek rent richting de bal. Martinek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Die Halbstarken - FC Franconia Athen 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Halbstarken 58%, FC Franconia Athen 42%.
Die Halbstarken - FC Franconia Athen 0:1

46e minuut.
Terveen komt het veld opgelopen. Wrobel komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Schwaab zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Amon rent richting de bal. De Carvalho schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De Carvalho krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Andrikopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Häring rent richting de bal. Häring passt de bal met de wreef. Yanchev geeft een hoge lob. Boury is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Malik met een snelle inworp. Amon kan de bal niet met de borst controleren. von Prag rent richting de bal. Amon onderschept slim de pass. Amon geeft een lange en hoge pass. Kmiecik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Terveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Terveen geeft een lange en hoge pass. Martinek rent richting de bal. Martinek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Wrobel met een sublieme pass. Reese heeft problemen om de bal te vangen. Palz rent richting de bal. Palz haalt uit met een fantastische trap. Škorpik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Die Halbstarken 53%, FC Franconia Athen 47%.
Die Halbstarken - FC Franconia Athen 0:1