Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-04-22 19:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Aristote
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 5087
Le Juste Milieu SPIDERMAN
442 Tactiek 4222
48% Balbezit 52%
65% Spel op eigen helft 35%
3 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 15
43.1 gemiddelde waardering 58
matig Schieten formidabel
goed Passen zeer goed
redelijk Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Charbit rent richting de bal. Pszczołowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pszczołowski passt de bal in één keer door. Pejas rent richting de bal. Pejas haalt uit met een fantastische trap. Furchi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Rahis rent richting de bal. Rahis passt de bal zonder na te denken. Geronimi rent richting de bal. Geronimi haalt uit met een fantastische trap. Enache maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Strungăreanu verovert de bal door een tackle van achteren. Strungăreanu geeft een lange en hoge pass. Beleavschi rent richting de bal. Beleavschi geeft de bal voor. Dézsy springt en kopt de bal. Paal!

24e minuut.
Marney rent richting de bal. Marney geeft een lange en hoge pass. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas schiet op doel. Furchi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Juste Milieu - SPIDERMAN 0:1

28e minuut.
Dézsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Camerini bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Larqué met de inworp. Camerini geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

33e minuut.
Strungăreanu rent richting de bal. Strungăreanu geeft een lange en hoge pass. Beleavschi bereikt de bal nog maar net als eerste. Beleavschi geeft een hoge lob. Pejas krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mahé passt de bal in één keer door. Geronimi rent richting de bal. Husum is nu in balbezit. Geronimi onderschept slim de pass. Geronimi draait met de bal, schiet en ... Enache bokst de bal weg.

44e minuut.
Marney rent richting de bal. Marney geeft een lange en hoge pass. Pejas rent richting de bal. Pejas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Juste Milieu - SPIDERMAN 0:2

45e minuut.
Gauteroux passt de bal zonder na te denken. Baldrighi met een sublieme pass. Dézsy rent richting de bal. Dézsy geeft een hoge lob. Beleavschi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Juste Milieu 60%, SPIDERMAN 40%.
Le Juste Milieu - SPIDERMAN 0:2

56e minuut.
Strungăreanu rent richting de bal. Strungăreanu geeft een hoge lob. Pejas rent richting de bal. Pejas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Juste Milieu - SPIDERMAN 0:3

58e minuut.
Marney rent richting de bal. Marney geeft een hoge lob. Vutev rent richting de bal. Pejas onderschept slim de pass. Pejas haalt uit met een fantastische trap. Furchi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Yazgan is nu in balbezit. Yazgan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Juste Milieu - SPIDERMAN 0:4

70e minuut.
Baldrighi met een snelle inworp. Dézsy rent richting de bal. Dézsy met een sublieme pass. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas draait met de bal, schiet en ... Furchi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Juste Milieu - SPIDERMAN 0:5

73e minuut.
Le Bars speelt de bal door. Husum is nu in balbezit. Geronimi verovert de bal door een tackle van achteren. Geronimi schiet op doel. Enache maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Na een snelle pass probeert Yazgan de bal onder controle te krijgen. Pszczołowski rent richting de bal. Pszczołowski passt de bal zonder na te denken. Pejas is nu in balbezit. Pejas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vutev onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Le Bars is nu in balbezit. Le Bars passt de bal zonder na te denken. Pejas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pejas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Juste Milieu - SPIDERMAN 0:6

83e minuut.
Pszczołowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pszczołowski met een sublieme pass. Yazgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Yazgan haalt uit met een fantastische trap. Furchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Jaroš passt de bal in één keer door. Dézsy met een sublieme pass. Pejas rent richting de bal. Pejas schiet op doel. Furchi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Le Juste Milieu - SPIDERMAN 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Le Juste Milieu 70%, SPIDERMAN 30%.
Le Juste Milieu - SPIDERMAN 0:7