Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-04-29 19:31
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Lenin Ground
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3938
Soviet Union SSSR SFRJ Force boys FC
Najbolja Tactiek 442att
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 26
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.9 gemiddelde waardering 60.3
very good Schieten very good
good Passen excellent
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Mühren heeft problemen om de bal te vangen. Baelum rent richting de bal. Mühren onderschept slim de pass. Mühren draait met de bal, schiet en ... Carewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soviet Union SSSR SFRJ - Force boys FC 0:1

3e minuut.
Savgun is nu in balbezit. Savgun geeft een lange en hoge pass. Townsend kopt de bal weg. Daar is Mühren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mühren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Carewicz met een harde bal richting middenveld. Kubizna kopt de bal weg. Renard is nu in balbezit. Renard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Savgun geeft een lange en hoge pass. Townsend rent richting de bal. Townsend passt de bal zonder na te denken. Mühren bereikt de bal nog maar net als eerste. Mühren haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Hanhiniemi kopt de bal weg. Klungelig pakt Townsend de bal. Townsend passt de bal zonder na te denken. Savgun is nu in balbezit. Savgun passt de bal zonder na te denken. Carewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Hanhiniemi met een sublieme pass. Townsend met een sublieme pass. Sugalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Mühren verovert de bal door een tackle van achteren. Mühren haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Crevani geeft een hoge lob. Mühren is nu in balbezit. Townsend is nu in balbezit. Townsend draait met de bal, schiet en ... Carewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Soviet Union SSSR SFRJ - Force boys FC 0:2

25e minuut.
Avramopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Avramopoulos passt de bal in één keer door. Savgun speelt de bal door. Mühren bereikt de bal nog maar net als eerste. Mühren draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Savgun geeft een lange en hoge pass. Townsend kopt de bal weg. Klungelig pakt Baelum de bal. Mühren is nu in balbezit. Mühren haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Davis geeft een lange en hoge pass. Manfron kopt de bal weg. Hanhiniemi met een sublieme pass. Mühren bereikt de bal nog maar net als eerste. Mühren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soviet Union SSSR SFRJ - Force boys FC 0:3

30e minuut.
Sugalski met een sublieme pass. Renard rent richting de bal. Renard passt de bal zonder na te denken. Plingman bereikt de bal nog maar net als eerste. Plingman geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Daar is Townsend, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Janzhong bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanhiniemi speelt de bal door. Mühren rent richting de bal. Mühren draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Carewicz met een sublieme pass. Gümüşkent kopt de bal weg. Klungelig pakt Baelum de bal. Mühren bereikt de bal nog maar net als eerste. Mühren schiet op doel. Carewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Baelum is nu in balbezit. Savgun verovert de bal door een tackle van achteren. Savgun passt de bal in één keer door. Daar is Mühren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mühren schiet op doel. Carewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Gümüşkent kopt de bal weg. Klungelig pakt Sugalski de bal. Townsend is nu in balbezit. Mühren is nu in balbezit. Mühren draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Soviet Union SSSR SFRJ - Force boys FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soviet Union SSSR SFRJ 67%, Force boys FC 33%.
Soviet Union SSSR SFRJ - Force boys FC 0:4

46e minuut.
Mühren rent richting de bal. Hanhiniemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanhiniemi passt de bal met de wreef. Townsend is nu in balbezit. Townsend schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Boguský met een sublieme pass. Kubizna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubizna passt de bal zonder na te denken. Renard is nu in balbezit. Renard draait met de bal, schiet en ... Cortina probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Soviet Union SSSR SFRJ - Force boys FC 1:4

54e minuut.
Davis passt de bal zonder na te denken. Daar is Renard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kubizna rent richting de bal. Kubizna haalt uit met een fantastische trap. Cortina maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Cortina met een sublieme pass. Janzhong kopt de bal weg. Davis rent richting de bal. Kubizna bereikt de bal nog maar net als eerste. Kubizna haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Renard de bal. Cortina kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
Savgun is nu in balbezit. Savgun geeft de bal voor. Mühren kopt de bal weg. Townsend is nu in balbezit. Townsend haalt uit met een fantastische trap. Carewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Crevani met een snelle inworp. Hanhiniemi geeft de bal voor. Klungelig pakt Townsend de bal. Townsend haalt uit met een fantastische trap. Carewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Soviet Union SSSR SFRJ - Force boys FC 1:5

64e minuut.
Renard bereikt de bal nog maar net als eerste. Jiménez Jiménez rent richting de bal. Renard onderschept slim de pass. Renard schiet op doel. Tsaousakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Townsend geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bellet de bal. Mühren bereikt de bal nog maar net als eerste. Mühren haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Soviet Union SSSR SFRJ - Force boys FC 1:6

67e minuut.
Plingman is nu in balbezit. Plingman passt de bal in één keer door. Daar is Bellet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mühren bereikt de bal nog maar net als eerste. Mühren haalt uit met een fantastische trap. Carewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Carewicz speelt de bal door. Savgun kopt de bal weg. Daar is Mühren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mühren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Savgun neemt de hoekschop. Klungelig pakt Mühren de bal. Mühren schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Soviet Union SSSR SFRJ - Force boys FC 1:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Soviet Union SSSR SFRJ 54%, Force boys FC 46%.
Soviet Union SSSR SFRJ - Force boys FC 1:7