Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ulubli_lodosa FormulaManager
andorra Tactiek 5-3-2 Ext
42% Balbezit 58%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 29
9 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 8
72.4 gemiddelde waardering 81.7
uitstekend Schieten wonderbaarlijk
uitmuntend Passen briljant
uitmuntend Verdedigen briljant


3e minuut.
Savaşkan met een sublieme pass. Özal probeert naar een medespeler te passen. Bradło is nu in balbezit. Bradło geeft een hoge lob. Chalbaud maakt een snoekduik en kopt de bal. İkizler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Savaşkan speelt de bal door. Bradło is nu in balbezit. MacLaren schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, MacLaren moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! MacLaren schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

10e minuut.
Feltrino is nu in balbezit. Feltrino geeft een lange en hoge pass. Bradło is nu in balbezit. Bradło schiet op doel. İkizler probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
İkizler probeert naar een medespeler te passen. Mowlik kopt de bal weg. Garcés bereikt de bal nog maar net als eerste. Moyá rent richting de bal. Moyá draait met de bal, schiet en ... Alves probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Bradło is nu in balbezit. Daar is Bradło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bradło speelt de bal door. Estevan is nu in balbezit. Estevan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Chalbaud rent richting de bal. Marichkov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chalbaud is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Özal zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Estevan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Bradło bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradło passt de bal in één keer door. Estevan rent richting de bal. Estevan haalt uit met een fantastische trap. İkizler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Beránek speelt de bal door. Bradło rent richting de bal. Bradło probeert naar een medespeler te passen. Estevan is nu in balbezit. Estevan draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Gondet is nu in balbezit. Bradło verovert de bal door een tackle van achteren. Bradło passt de bal zonder na te denken. Estevan bereikt de bal nog maar net als eerste. Estevan schiet op doel. İkizler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bradło is nu in balbezit. Bradło schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Estevan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gorzała komt het veld opgelopen. Özal met de inworp. Beránek geeft de bal voor. Chalbaud krijgt zijn hoofd ertegen. İkizler kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ulubli_lodosa 66%, FormulaManager 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ulubli_lodosa - FormulaManager 0:0

48e minuut.
Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Gondet begaat een overtreding. Gondet krijgt een gele kaart.

50e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nitu komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Savaşkan onderschept slim de pass. Savaşkan met een sublieme pass. Bradło rent richting de bal. Bradło geeft een hoge lob. Gorzała krijgt zijn hoofd ertegen. İkizler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
de la Rosa passt de bal zonder na te denken. Bradło bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes begaat een overtreding. Reyes krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Bradło raakt geblesseerd tijdens het duel. Savaşkan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gorzała kopt de bal weg. Klungelig pakt Dicannavò de bal. Chalbaud verovert de bal door een tackle van achteren. Chalbaud haalt uit met een fantastische trap. İkizler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

55e minuut.
de la Rosa passt de bal in één keer door. Bradło is nu in balbezit. Bradło passt de bal met de wreef. Gorzała heeft problemen om de bal te vangen. Gorzała haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Gondet, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bradło neemt de hoekschop. Gorzała maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ulubli_lodosa - FormulaManager 0:1

60e minuut.
Beránek is nu in balbezit. Beránek passt de bal met de wreef. Bradło is nu in balbezit. Bradło geeft de bal voor. Gorzała springt en kopt de bal. İkizler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Mowlik met de inworp. Martínez Bartolomé rent richting de bal. Martínez Bartolomé passt de bal in één keer door. Garcés is nu in balbezit. Garcés schiet op doel. Alves bokst de bal weg.

65e minuut.
Bradło rent richting de bal. Bradło speelt de bal door. Gorzała rent richting de bal. Gorzała haalt uit met een fantastische trap. İkizler werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Gondet onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bradło neemt de hoekschop. Gorzała krijgt zijn hoofd ertegen. İkizler probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ulubli_lodosa - FormulaManager 0:2

68e minuut.
Nitu geeft een hoge lob. Bradło is nu in balbezit. Bradło passt de bal zonder na te denken. Gorzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzała schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Bradło rent richting de bal. Bradło passt de bal met de wreef. Gorzała rent richting de bal. Gorzała schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Chalbaud bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalbaud schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ulubli_lodosa - FormulaManager 0:3

72e minuut.
Leonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Martínez Bartolomé tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Leonov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Leonov met een snel genomen vrije trap. Bradło bereikt de bal nog maar net als eerste. Bradło probeert naar een medespeler te passen. Gorzała rent richting de bal. Gorzała schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Nitu geeft een hoge lob. Bradło rent richting de bal. Bradło passt de bal zonder na te denken. Gorzała is nu in balbezit. Gorzała haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Leonov passt de bal met de wreef. Nitu speelt de bal door. Chalbaud rent richting de bal. Chalbaud haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ulubli_lodosa - FormulaManager 0:4

88e minuut.
Gorzała bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorzała met een sublieme pass. Chalbaud is nu in balbezit. Chalbaud draait met de bal, schiet en ... İkizler probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
ulubli_lodosa - FormulaManager 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ulubli_lodosa 69%, FormulaManager 31%.
ulubli_lodosa - FormulaManager 0:5