Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Palace SKOKA FC
523 Tactiek 4-3-2-1
45% Balbezit 55%
78% Spel op eigen helft 22%
1 Doelpogingen 28
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 38.6
zwak Schieten uitstekend
zwak Passen redelijk
zwak Verdedigen matig


5e minuut.
Urquidi is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lizama neemt de hoekschop. Klungelig pakt Aparicio de bal. Dueñas geeft de bal voor. García Becerra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Massote geeft een hoge lob. García Becerra speelt de bal door. Katar met een sublieme pass. Daar is Kumawagra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kumawagra geeft een lange en hoge pass. García Becerra bokst de bal weg.

14e minuut.
Massote onderschept slim de pass. Massote met een sublieme pass. Zanát is nu in balbezit. Zanát draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Palace - SKOKA FC 0:1

14e minuut.
Zánkiz speelt de bal door. Iachetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Iachetti passt de bal zonder na te denken. Zanát is nu in balbezit. Zanát haalt uit met een fantastische trap. García Becerra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Urquidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Urquidi geeft een hoge lob. Inworp. Lizama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Massote geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Lizama rent richting de bal. Massote rent richting de bal. Massote passt de bal zonder na te denken. Zanát is nu in balbezit. Zanát schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pardo is nu in balbezit. Ulejval bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulejval geeft een lange en hoge pass. Zanát bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanát schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Urquidi kopt de bal weg. Massote speelt de bal door. Daar is Zanát, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanát haalt uit met een fantastische trap. García Becerra bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Valderrama verovert de bal door een tackle van achteren. Valderrama geeft de bal voor. Urquidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanát verovert de bal door een tackle van achteren. Zanát schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Massote onderschept slim de pass. Massote passt de bal in één keer door. Zanát is nu in balbezit. Zanát draait met de bal, schiet en ... García Becerra werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Palace - SKOKA FC 0:2

36e minuut.
Zánkiz speelt de bal door. Iachetti rent richting de bal. Zanát onderschept slim de pass. Zanát draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lizama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iachetti rent richting de bal. Massote onderschept slim de pass. Massote geeft een lange en hoge pass. García Becerra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zanát is nu in balbezit. Zanát draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Palace - SKOKA FC 0:3

39e minuut.
Iachetti is nu in balbezit. Zanát bereikt de bal nog maar net als eerste. Lizama bereikt de bal nog maar net als eerste. Massote bereikt de bal nog maar net als eerste. Massote draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Urquidi rent richting de bal. Kumawagra onderschept slim de pass. Zanát bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanát draait met de bal, schiet en ... García Becerra probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Palace 71%, SKOKA FC 29%.
The Palace - SKOKA FC 0:3

51e minuut.
Klungelig pakt Aparicio de bal. Katar bereikt de bal nog maar net als eerste. Katar passt de bal in één keer door. Zanát rent richting de bal. Zanát haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Kumawagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumawagra speelt de bal door. Zanát bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanát draait met de bal, schiet en ... García Becerra probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Palace - SKOKA FC 0:4

63e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lizama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Massote geeft een lange en hoge pass. Zanát rent richting de bal. Zanát draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Inworp. Lizama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Massote rent richting de bal. Massote geeft de bal voor. Zanát springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Lizama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Iachetti rent richting de bal. Massote verovert de bal door een tackle van achteren. Massote geeft de bal voor. Zanát krijgt zijn hoofd ertegen. García Becerra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Massote probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Massote geeft een lange en hoge pass. Zanát bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanát schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Palace - SKOKA FC 0:5

80e minuut.
Massote passt de bal in één keer door. Zanát heeft problemen om de bal te vangen. Massote rent richting de bal. Zanát bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanát schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Palace - SKOKA FC 0:6

85e minuut.
Massote controleert de bal met de borst. Katar is nu in balbezit. Massote speelt de bal door. Zanát rent richting de bal. Zanát schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Massote speelt de bal door. Zanát is nu in balbezit. Urquidi rent richting de bal. Zanát verovert de bal door een tackle van achteren. Zanát haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Palace - SKOKA FC 0:7

86e minuut.
Zánkiz probeert naar een medespeler te passen. Iachetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanát verovert de bal door een tackle van achteren. Zanát draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Daar is Katar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zánkiz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Katar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ulejval zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Zanát bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanát schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Palace 85%, SKOKA FC 15%.
The Palace - SKOKA FC 0:7