Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKOKA FC The Palace
JAVI ¾ Tactiek 523
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
28.5 gemiddelde waardering 26.1
matig Schieten zwak
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Pelaes heeft problemen om de bal te vangen. Moreno is nu in balbezit. Pelaes begaat een overtreding. Moreno wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

10e minuut.
Monasterio heeft problemen om de bal te vangen. Fakhri onderschept slim de pass. Nuñez del Prado tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nuñez del Prado krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Inworp. Requena met een snelle inworp. Moreno geeft een lange en hoge pass. Kumawagra rent richting de bal. Kumawagra draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. García Becerra verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Pardo rent richting de bal. Abendroth verovert de bal door een tackle van achteren. Abendroth speelt de bal door. Kumawagra rent richting de bal. Kumawagra schiet op doel. García Becerra bokst de bal weg. Fortunato is nu in balbezit. Fortunato draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Monasterio met de inworp. Quintans geeft de bal voor. Klungelig pakt Ogăraru de bal. Zánkiz is nu in balbezit. Zánkiz haalt uit met een fantastische trap. Murillo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

40e minuut.
Fortunato verovert de bal door een tackle van achteren. Fortunato met een sublieme pass. Kumawagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumawagra haalt uit met een fantastische trap. Daar is Vargas Lleras, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Kumawagra kopt de bal weg. Tinajero is nu in balbezit. Quintans tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Quintans krijgt een gele kaart. Tinajero is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fakhri zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Doeltrap. García Becerra met een harde bal richting middenveld. Fortunato kopt de bal weg. Kumawagra bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumawagra draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKOKA FC 39%, The Palace 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SKOKA FC - The Palace 0:0

47e minuut.
Fakhri geeft de bal voor. Vargas Lleras kopt de bal weg. Daar is Urquidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kumawagra rent richting de bal. Kumawagra haalt uit met een fantastische trap. García Becerra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Daar is Quintans, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tinajero is nu in balbezit. Tinajero passt de bal zonder na te denken. Kumawagra is nu in balbezit. Kumawagra haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Kumawagra rent richting de bal. Nuñez del Prado bereikt de bal nog maar net als eerste. Kumawagra verovert de bal door een tackle van achteren. Fortunato is nu in balbezit. Fortunato schiet op doel. García Becerra bokst de bal weg.

59e minuut.
Fakhri met een sublieme pass. Fortunato is nu in balbezit. Fortunato speelt de bal door. Kumawagra is nu in balbezit. Kumawagra draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SKOKA FC - The Palace 1:0

65e minuut.
Villar verovert de bal door een tackle van achteren. Villar geeft de bal voor. Inworp. Moreno met een snelle inworp. Vargas Lleras geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Fakhri passt de bal zonder na te denken. Fortunato bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortunato geeft de bal voor. Kumawagra is nu in balbezit. Kumawagra draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Daar is Urquidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kumawagra rent richting de bal. Soto rent richting de bal. Kumawagra verovert de bal door een tackle van achteren. Kumawagra draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Daar is Aloneftis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monasterio rent richting de bal. Fakhri geeft een hoge lob. Pelaes is nu in balbezit. Pelaes geeft een hoge lob. Murillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKOKA FC 42%, The Palace 58%.
SKOKA FC - The Palace 1:0