Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club The Strongest AC Portuguesa
1 Tactiek 8-1-1
43% Balbezit 57%
55% Spel op eigen helft 45%
1 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
32.5 gemiddelde waardering 46.9
weak Schieten good
weak Passen solid
adequate Verdedigen very good


5e minuut.
Đukić verovert de bal door een tackle van achteren. Đukić geeft de bal voor. Saer kopt de bal weg. Tomala rent richting de bal. Tomala schiet op doel. Boriani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Tomala is nu in balbezit. Saer bereikt de bal nog maar net als eerste. Saer passt de bal in één keer door. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club The Strongest - AC Portuguesa 0:1

16e minuut.
Daar is Maturén, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maturén passt de bal in één keer door. Saer rent richting de bal. Tomala is nu in balbezit. Tomala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club The Strongest - AC Portuguesa 0:2

21e minuut.
Maturén passt de bal in één keer door. Saer bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Saer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saer haalt uit met een fantastische trap. Boriani probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Tomala kopt de bal weg. Klungelig pakt Calzadilla de bal. Saer rent richting de bal. Saer geeft een hoge lob. Tomala maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Maturén geeft een lange en hoge pass. Skabowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala draait met de bal, schiet en ... Boriani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club The Strongest - AC Portuguesa 0:3

30e minuut.
Saer is nu in balbezit. Saer geeft een lange en hoge pass. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala haalt uit met een fantastische trap. Boriani werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club The Strongest - AC Portuguesa 0:4

33e minuut.
Rossi verovert de bal door een tackle van achteren. Rossi geeft een hoge lob. Montero is nu in balbezit. Tomala onderschept slim de pass. Tomala draait met de bal, schiet en ... Boriani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tomala rent richting de bal. Tomala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Club The Strongest - AC Portuguesa 0:5

39e minuut.
Inworp. Montero met een snelle inworp. Saer geeft de bal voor. Klungelig pakt Tomala de bal. Tomala haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Tomala verovert de bal door een tackle van achteren. Saer is nu in balbezit. Tomala is nu in balbezit. Saer bereikt de bal nog maar net als eerste. Saer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club The Strongest 64%, AC Portuguesa 36%.
Club The Strongest - AC Portuguesa 0:5

52e minuut.
Amorebieta geeft een lange en hoge pass. Tomala heeft problemen om de bal te vangen. Saer bereikt de bal nog maar net als eerste. Saer schiet op doel. Boriani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club The Strongest - AC Portuguesa 0:6

56e minuut.
Montes rent richting de bal. Saer onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calzadilla. Calzadilla krijgt een gele kaart. Saer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Saer met een snel genomen vrije trap. Tomala krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Saer met een sublieme pass. Rossi geeft de bal voor. Tomala is nu in balbezit. Tomala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club The Strongest - AC Portuguesa 0:7

66e minuut.
Araúz geeft een lange en hoge pass. Rossi kopt de bal weg. Calzadilla is nu in balbezit. Saer verovert de bal door een tackle van achteren. Saer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Saer is nu in balbezit. Saer draait met de bal, schiet en ... Boriani maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Tomala probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Calzadilla rent richting de bal. Maturén onderschept slim de pass. Saer is nu in balbezit. Saer schiet op doel. Boriani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club The Strongest - AC Portuguesa 0:8

84e minuut.
Đukić neemt vlug de vrije trap. Klungelig pakt Calzadilla de bal. Saer bereikt de bal nog maar net als eerste. Saer haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club The Strongest - AC Portuguesa 0:9

88e minuut.
Amorebieta rent richting de bal. Amorebieta geeft een lange en hoge pass. Saer bereikt de bal nog maar net als eerste. Saer draait met de bal, schiet en ... Boriani maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club The Strongest 46%, AC Portuguesa 54%.
Club The Strongest - AC Portuguesa 0:9