Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Portuguesa SKOKA FC
8-1-1 Tactiek 4-3-2-1
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
7 Doelpogingen 12
8 Overtredingen 2
4 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 37.8
redelijk Schieten solide
redelijk Passen redelijk
solide Verdedigen matig


7e minuut.
Massote probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lizama, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Maturén zijn tegenspeler op de grond. Maturén krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Maturén geeft een hoge lob. Ulejval onderschept slim de pass. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - SKOKA FC 1:0

11e minuut.
Katar geeft een hoge lob. Lizama kopt de bal weg. Daar is Massote, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanát rent richting de bal. Zanát haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Massote passt de bal met de wreef. Lizama bereikt de bal nog maar net als eerste. Maturén tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maturén krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

15e minuut.
Zanát heeft problemen om de bal te vangen. Soejandri legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Zanát is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Massote legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Portuguesa - SKOKA FC 1:1

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. bin Mohd Saad met de inworp. Massote bereikt de bal nog maar net als eerste. Massote geeft een hoge lob. Zanát springt en kopt de bal. De Corte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Valderrama met een sublieme pass. Mikrus probeert de bal met de borst te controleren. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala schiet op doel. Mechergui maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - SKOKA FC 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Portuguesa 63%, SKOKA FC 37%.
AC Portuguesa - SKOKA FC 2:1

46e minuut.
Ulejval onderschept slim de pass. Ulejval probeert naar een medespeler te passen. bin Mohd Saad met een sublieme pass. Zanát is nu in balbezit. Zanát draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

47e minuut.
Inworp. bin Mohd Saad zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Massote bereikt de bal nog maar net als eerste. Massote geeft een lange en hoge pass. Zanát maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Massote rent richting de bal. Soejandri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Massote raakt geblesseerd tijdens het duel. Dueñas met een snel genomen vrije trap. De Corte werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Zambrano kopt de bal weg. Massote geeft een lange en hoge pass. Daar is Zambrano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zanát bereikt de bal nog maar net als eerste. Zanát draait met de bal, schiet en ... De Corte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Inworp. Lizama met een snelle inworp. Rossi rent richting de bal. Massote onderschept slim de pass. Massote geeft een lange en hoge pass. De Corte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zanát bereikt de bal nog maar net als eerste. De Corte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Zanát rent richting de bal. Zanát schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
AC Portuguesa - SKOKA FC 2:2

61e minuut.
Mikrus geeft een hoge lob. Rossi is nu in balbezit. Inworp. Lizama zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Massote geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Trippier maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Zanát is nu in balbezit. Zambrano begaat een overtreding. Zambrano krijgt een gele kaart. Zanát roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Zanát kan niet meer verder spelen. Mayer Gil komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Araúz bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Mohd Saad verovert de bal door een tackle van achteren. bin Mohd Saad met een sublieme pass. Mayer Gil is nu in balbezit. Mayer Gil haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Amorebieta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. bin Mohd Saad rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Araúz. Araúz krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Valderrama is nu in balbezit. Valderrama geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Rossi de bal. Rossi schiet op doel. Mechergui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - SKOKA FC 3:2

81e minuut.
Klungelig pakt bin Mohd Saad de bal. Massote is nu in balbezit. Soejandri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Massote raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Portuguesa 64%, SKOKA FC 36%.
AC Portuguesa - SKOKA FC 3:2