Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Palace Club The Strongest
523 Tactiek 1
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
0 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 6
26 gemiddelde waardering 29.8
weak Schieten adequate
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Skabowski met een snelle inworp. Solíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Solíz passt de bal in één keer door. Iturralde bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturralde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Villegas met een sublieme pass. Monasterio is nu in balbezit. Solíz begaat een overtreding. Solíz krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Solíz rent richting de bal. Solíz probeert naar een medespeler te passen. Iturralde is nu in balbezit. Iturralde draait met de bal, schiet en ... Valdivieso werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Maldonado bereikt de bal nog maar net als eerste. Skabowski verovert de bal door een tackle van achteren. Skabowski geeft de bal voor. Iturralde bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturralde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Skabowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skabowski met een sublieme pass. Iturralde rent richting de bal. Iturralde schiet op doel. Valdivieso werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Palace - Club The Strongest 0:1

45e minuut.
Pardo probeert naar een medespeler te passen. Sowała rent richting de bal. Urquidi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Sowała raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Iturralde neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Palace 83%, Club The Strongest 17%.
The Palace - Club The Strongest 0:1

57e minuut.
Montes rent richting de bal. Solíz bereikt de bal nog maar net als eerste. Solíz speelt de bal door. Sowała rent richting de bal. Sowała haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Solíz rent richting de bal. Villegas verovert de bal door een tackle van achteren. Villegas met een sublieme pass. Sowała is nu in balbezit. Sowała haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Noé geeft de bal voor. Iturralde kopt de bal weg. Daar is Solíz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sowała rent richting de bal. Sowała schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Palace - Club The Strongest 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Palace 66%, Club The Strongest 34%.
The Palace - Club The Strongest 0:2