Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC Portuguesa The Palace
8-1-1 Tactiek 523
55% Balbezit 45%
29% Spel op eigen helft 71%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
42.9 gemiddelde waardering 24
solid Schieten poor
good Passen average
solid Verdedigen weak


3e minuut.
Utrera is nu in balbezit. Tomala heeft problemen om de bal te vangen. Utrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Delgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Daar is Nuñez del Prado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Utrera is nu in balbezit. Utrera probeert naar een medespeler te passen. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Tomala onderschept slim de pass. Soto rent richting de bal. Tomala verovert de bal door een tackle van achteren. Tomala haalt uit met een fantastische trap. Delgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - The Palace 1:0

10e minuut.
Utrera passt de bal zonder na te denken. Rossi geeft de bal voor. Tomala rent richting de bal. Tomala draait met de bal, schiet en ... Delgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - The Palace 2:0

13e minuut.
Araúz met een sublieme pass. Urquidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala onderschept slim de pass. Tomala haalt uit met een fantastische trap. Delgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AC Portuguesa - The Palace 3:0

17e minuut.
Nuñez del Prado is nu in balbezit. Utrera onderschept slim de pass. Utrera passt de bal in één keer door. Tomala rent richting de bal. Tomala haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Rossi is nu in balbezit. Rossi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Urquidi de bal. Tomala rent richting de bal. Tomala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Utrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Utrera probeert naar een medespeler te passen. Urquidi rent richting de bal. Tomala verovert de bal door een tackle van achteren. Tomala haalt uit met een fantastische trap. Delgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Quintans kopt de bal weg. Maturén is nu in balbezit. Maturén geeft een hoge lob. Tomala is nu in balbezit. Tomala schiet op doel. Delgado probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Monasterio rent richting de bal. Amorebieta verovert de bal door een tackle van achteren. Amorebieta met een sublieme pass. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Maturén rent richting de bal. Maturén passt de bal in één keer door. Daar is Urquidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomala onderschept slim de pass. Tomala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Maldonado is nu in balbezit. Utrera onderschept slim de pass. Utrera geeft een hoge lob. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Utrera rent richting de bal. Utrera schiet op doel. Tomala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Delgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nuñez del Prado heeft problemen om de bal te vangen. Tomala rent richting de bal. Tomala draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Utrera passt de bal met de wreef. Urquidi rent richting de bal. Tomala onderschept slim de pass. Tomala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Delgado trapt de bal weg van het doel. Maturén kopt de bal weg. Utrera speelt de bal door. Tomala rent richting de bal. Tomala haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Portuguesa 26%, The Palace 74%.
AC Portuguesa - The Palace 3:0

50e minuut.
Delgado met een sublieme pass. Maturén rent richting de bal. Maturén geeft de bal voor. Tomala is nu in balbezit. Tomala draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Utrera geeft een hoge lob. Urquidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala verovert de bal door een tackle van achteren. Tomala draait met de bal, schiet en ... Delgado probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Soto bereikt de bal nog maar net als eerste. Utrera verovert de bal door een tackle van achteren. Utrera passt de bal zonder na te denken. Tomala is nu in balbezit. Tomala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Noortgate bereikt de bal nog maar net als eerste. Noortgate passt de bal met de wreef. Utrera probeert naar een medespeler te passen. Tomala rent richting de bal. Tomala draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Inworp. Pelaes met een snelle inworp. Nuñez del Prado kan de bal niet met de borst controleren. Rossi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Utrera onderschept slim de pass. Utrera geeft een lange en hoge pass. Tomala is nu in balbezit. Tomala schiet op doel. Delgado werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Maldonado is nu in balbezit. Araúz onderschept slim de pass. Utrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Utrera geeft een hoge lob. Tomala heeft problemen om de bal te vangen. Delgado verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tomala is nu in balbezit. Tomala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Daar is Urquidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Utrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala is nu in balbezit. Tomala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Utrera is nu in balbezit. Tomala rent richting de bal. Utrera bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Nuñez del Prado rent richting de bal. Utrera onderschept slim de pass. Utrera passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tomala de bal. Tomala haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Amorebieta geeft een lange en hoge pass. Tomala kopt de bal weg. Soto heeft problemen om de bal te vangen. Tomala is nu in balbezit. Tomala schiet op doel. Delgado bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC Portuguesa 32%, The Palace 68%.
AC Portuguesa - The Palace 3:0