Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SKOKA FC Club The Strongest
4-3-2-1 Tactiek 1
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
32.6 gemiddelde waardering 35
adequate Schieten adequate
average Passen weak
adequate Verdedigen average


9e minuut.
Skabowski heeft problemen om de bal te vangen. Lacasa is nu in balbezit. Skabowski begaat een overtreding. Skabowski krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Calzadilla is nu in balbezit. Calzadilla geeft een lange en hoge pass. Ling-Hyu rent richting de bal. Ling-Hyu draait met de bal, schiet en ... Boriani probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SKOKA FC - Club The Strongest 1:0

22e minuut.
Józefiak is nu in balbezit. Ulejval is nu in balbezit. Józefiak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Józefiak krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Ling-Hyu met een snelle inworp. Lacasa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Montes. Montes krijgt een gele kaart. Lacasa moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Lacasa kan niet meer verder spelen. Valderrama komt het veld opgelopen.

32e minuut.
bin Mohd Saad is nu in balbezit. Pelaes verovert de bal door een tackle van achteren. Pelaes geeft een hoge lob. Iturralde bereikt de bal nog maar net als eerste. Iturralde schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SKOKA FC - Club The Strongest 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKOKA FC 66%, Club The Strongest 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SKOKA FC - Club The Strongest 1:1

46e minuut.
Montero speelt de bal door. Józefiak rent richting de bal. Józefiak geeft een lange en hoge pass. Katar bereikt de bal nog maar net als eerste. Katar haalt uit met een fantastische trap. Boriani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Józefiak is nu in balbezit. Ulejval onderschept slim de pass. Ulejval met een sublieme pass. Daar is Sowała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sowała schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Pelaes geeft de bal voor. Daar is Obeid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iturralde is nu in balbezit. Iturralde draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Trippier heeft problemen om de bal te vangen. Sowała rent richting de bal. Sowała haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKOKA FC - Club The Strongest 1:2

60e minuut.
Józefiak geeft de bal voor. Trippier bereikt de bal nog maar net als eerste. Trippier passt de bal met de wreef. Sowała heeft problemen om de bal te vangen. Sowała haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Torlasco kopt de bal weg. Pelaes controleert de bal met de borst. Katar bereikt de bal nog maar net als eerste. Katar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SKOKA FC - Club The Strongest 2:2

84e minuut.
Ling-Hyu met de inworp. Valderrama is nu in balbezit. Katar bereikt de bal nog maar net als eerste. Katar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SKOKA FC - Club The Strongest 3:2

86e minuut.
Noé verovert de bal door een tackle van achteren. Calzadilla geeft een hoge lob. Valderrama probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Katar is nu in balbezit. Katar haalt uit met een fantastische trap. Boriani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SKOKA FC 44%, Club The Strongest 56%.
SKOKA FC - Club The Strongest 3:2