Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-05-27 19:20
  • Competitiewedstrijd: JOS CUP II
  • Stadion: De Brink
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 17809
VV Ermelo La Sombra
JOS Tactiek JOS
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
15 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31 gemiddelde waardering 36.5
average Schieten good
average Passen adequate
hopeless Verdedigen weak


4e minuut.
van de Haar speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simons zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van de Haar is nu in balbezit. van de Haar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. van de Haar bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Haar draait met de bal, schiet en ... Schouten werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - La Sombra 1:0

6e minuut.
Simons probeert naar een medespeler te passen. Adriaanse is nu in balbezit. van de Haar verovert de bal door een tackle van achteren. van de Haar haalt uit met een fantastische trap. Schouten maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Schouten trapt de bal weg van het doel. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Doeltrap. Verhoef trapt de bal weg. van de Haar rent richting de bal. van de Haar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. van de Haar bereikt de bal nog maar net als eerste. van de Haar schiet op doel. Schouten werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Simons kopt de bal weg. Schouten met een sublieme pass. Klungelig pakt Simons de bal. van de Haar rent richting de bal. van de Haar haalt uit met een fantastische trap. Schouten bokst de bal weg.

17e minuut.
Adriaanse is nu in balbezit. de Jonge is nu in balbezit. Adriaanse verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Adriaanse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adriaanse schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Adriaanse bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriaanse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VV Ermelo - La Sombra 1:1

20e minuut.
Dixon passt de bal met de wreef. de Jonge rent richting de bal. Simons verovert de bal door een tackle van achteren. van de Haar verovert de bal door een tackle van achteren. van de Haar schiet op doel. Schouten bokst de bal weg. van de Haar is nu in balbezit. van de Haar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - La Sombra 2:1

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Adriaanse met een snelle inworp. Simons rent richting de bal. Simons haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VV Ermelo - La Sombra 2:2

32e minuut.
van de Haar raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hobbelen komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Verhoef bereikt de bal nog maar net als eerste. Verhoef geeft een hoge lob. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons schiet op doel. Verhoef werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - La Sombra 2:3

34e minuut.
Verhoef probeert naar een medespeler te passen. Gajowiak rent richting de bal. Gajowiak geeft een hoge lob. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Hobbelen met de inworp. Adriaanse bereikt de bal nog maar net als eerste. Adriaanse heeft problemen om de bal te vangen. Adriaanse schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Doeltrap. Schouten met een harde bal richting middenveld. Simons is nu in balbezit. Simons draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - La Sombra 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VV Ermelo 57%, La Sombra 43%.
VV Ermelo - La Sombra 2:4

46e minuut.
Adriaanse passt de bal in één keer door. Klungelig pakt van Daal de bal. van Daal speelt de bal door. Simons is nu in balbezit. Simons schiet op doel. Verhoef kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hobbelen rent richting de bal. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons haalt uit met een fantastische trap. Verhoef kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Simons rent richting de bal. Simons draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - La Sombra 2:5

50e minuut.
Hobbelen met een sublieme pass. Papuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Papuc passt de bal met de wreef. Daar is Simons, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simons haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Verhoef onderschept slim de pass. van Daal verovert de bal door een tackle van achteren. van Daal met een sublieme pass. Campos Gallardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campos Gallardo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - La Sombra 2:6

58e minuut.
Verhoef bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is de Jonge, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simons is nu in balbezit. Simons draait met de bal, schiet en ... Verhoef werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - La Sombra 2:7

59e minuut.
Hobbelen speelt de bal door. de Jonge is nu in balbezit. Simons verovert de bal door een tackle van achteren. Simons haalt uit met een fantastische trap. Verhoef kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Simons kopt de bal weg. Schouten speelt de bal door. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons haalt uit met een fantastische trap. Verhoef werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - La Sombra 2:8

67e minuut.
Hobbelen speelt de bal door. Pandula is nu in balbezit. Pandula geeft een hoge lob. Simons rent richting de bal. Simons schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Hobbelen draait met de bal, schiet en ... Doeltrap. Schouten trapt de bal weg. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons haalt uit met een fantastische trap. Verhoef verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - La Sombra 2:9

73e minuut.
Papuc passt de bal in één keer door. Hobbelen rent richting de bal. Schouten onderschept slim de pass. Schouten schiet op doel. Verhoef werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - La Sombra 2:10

81e minuut.
Hobbelen haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Schouten trapt de bal weg van het doel. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VV Ermelo 59%, La Sombra 41%.
VV Ermelo - La Sombra 2:10