Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-05-20 18:31
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: akit Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 1109
akit Leonidion F.C
433 Tactiek 刀具
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 22
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.9 gemiddelde waardering 44.7
goed Schieten goed
zwak Passen goed
goed Verdedigen solide


4e minuut.
Mironescu onderschept slim de pass. Mironescu passt de bal zonder na te denken. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt draait met de bal, schiet en ... Barbas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
akit - Leonidion F.C 0:1

8e minuut.
Mironescu kopt de bal weg. Klungelig pakt Darcourt de bal. Tsakoumakis rent richting de bal. Darcourt verovert de bal door een tackle van achteren. Darcourt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
akit - Leonidion F.C 0:2

21e minuut.
Saravakos geeft de bal voor. van Bercklaer met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Tsakonas de bal onder controle te krijgen. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Moraitis met een sublieme pass. Mironescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Mironescu speelt de bal door. Darcourt rent richting de bal. Darcourt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Peralta kopt de bal weg. Darcourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Darcourt passt de bal in één keer door. Peña bereikt de bal nog maar net als eerste. Peña schiet op doel. Barbas bokst de bal weg.

37e minuut.
Tsakoumakis probeert naar een medespeler te passen. Daar is Tsakonas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt heeft problemen om de bal te vangen. Darcourt schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barbas trapt de bal weg. Posanow kopt de bal weg. Darcourt rent richting de bal. Darcourt schiet op doel. Barbas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Darcourt rent richting de bal. Posanow is nu in balbezit. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
akit - Leonidion F.C 0:3

41e minuut.
Saravakos met een sublieme pass. Kucab geeft een lange en hoge pass. Darcourt kopt de bal weg. Daar is Peña, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peña draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akit 68%, Leonidion F.C 32%.
akit - Leonidion F.C 0:3

62e minuut.
Gazis passt de bal in één keer door. Moraitis met een sublieme pass. Saravakos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Peña is nu in balbezit. Peña schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Peña kopt de bal weg. Daar is Darcourt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mironescu is nu in balbezit. Darcourt is nu in balbezit. Darcourt haalt uit met een fantastische trap. Barbas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Posanow zal de hoekschop nemen. Peña springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Virtejaru passt de bal met de wreef. Posanow bereikt de bal nog maar net als eerste. Posanow passt de bal met de wreef. Darcourt rent richting de bal. Darcourt schiet op doel. Barbas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: akit 61%, Leonidion F.C 39%.
akit - Leonidion F.C 0:3