Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-05-20 19:50
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Standard & Poor's Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 6253
The Talents Kulczyk BKS Modlin
Colt Tactiek Sekcja 88
42% Balbezit 58%
88% Spel op eigen helft 12%
1 Doelpogingen 69
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.4 gemiddelde waardering 49.2
average Schieten excellent
good Passen good
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Paparamborda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Slinning is nu in balbezit. Slinning haalt uit met een fantastische trap. Raidam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents - Kulczyk BKS Modlin 0:1

3e minuut.
Šaparauskas is nu in balbezit. Šaparauskas probeert naar een medespeler te passen. Slinning bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlivár is nu in balbezit. Hlivár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents - Kulczyk BKS Modlin 0:2

6e minuut.
Paparamborda is nu in balbezit. Paparamborda geeft een hoge lob. Sterescu kopt de bal weg. Daar is Slinning, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slinning draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Raidam probeert naar een medespeler te passen. Tarallo kopt de bal weg. Daar is Slinning, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Slinning haalt uit met een fantastische trap. Raidam maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents - Kulczyk BKS Modlin 0:3

9e minuut.
Paparamborda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Slinning probeert naar een medespeler te passen. Hlivár heeft problemen om de bal te vangen. Hlivár schiet op doel. Raidam probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents - Kulczyk BKS Modlin 0:4

11e minuut.
Raidam probeert naar een medespeler te passen. Pépin bereikt de bal nog maar net als eerste. Pépin probeert naar een medespeler te passen. Slinning rent richting de bal. Slinning haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paparamborda speelt de bal door. Slinning speelt de bal door. Sterescu heeft problemen om de bal te vangen. Sterescu haalt uit met een fantastische trap. Hlivár probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Raidam trapt de bal weg van het doel. Taboada kopt de bal weg. Hlivár heeft problemen om de bal te vangen. Hlivár draait met de bal, schiet en ... Raidam verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wirikaman heeft problemen om de bal te vangen. Hlivár is nu in balbezit. Hlivár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents - Kulczyk BKS Modlin 0:5

14e minuut.
Šaparauskas speelt de bal door. Slinning rent richting de bal. Slinning speelt de bal door. Hlivár rent richting de bal. Hlivár haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paparamborda is nu in balbezit. Paparamborda schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Romano rent richting de bal. Paparamborda probeert naar een medespeler te passen. Hlivár heeft problemen om de bal te vangen. Hlivár draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents - Kulczyk BKS Modlin 0:6

18e minuut.
Slinning heeft problemen om de bal te vangen. Slinning met een sublieme pass. Hlivár rent richting de bal. Hlivár schiet op doel. Raidam probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Raidam met een harde bal richting middenveld. Taboada kan de bal niet met de borst controleren. Taboada probeert naar een medespeler te passen. Hlivár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlivár haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Daar is Šaparauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šaparauskas probeert naar een medespeler te passen. Slinning rent richting de bal. Slinning haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents - Kulczyk BKS Modlin 0:7

21e minuut.
Šaparauskas speelt de bal door. Paparamborda probeert naar een medespeler te passen. Slinning is nu in balbezit. Slinning schiet op doel. Raidam werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents - Kulczyk BKS Modlin 0:8

21e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Raidam niet meer kan verder spelen. Derungs komt het veld opgelopen.

22e minuut.
Paparamborda met een sublieme pass. Slinning rent richting de bal. Hlivár is nu in balbezit. Hlivár schiet op doel. Derungs werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents - Kulczyk BKS Modlin 0:9

23e minuut.
Inworp. Sterescu met een snelle inworp. Hlivár is nu in balbezit. Hlivár haalt uit met een fantastische trap. Derungs werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents - Kulczyk BKS Modlin 0:10

24e minuut.
Wirikaman geeft de bal voor. Sterescu kopt de bal weg. Hlivár rent richting de bal. Hlivár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents - Kulczyk BKS Modlin 0:11

25e minuut.
Pépin speelt de bal door. Paparamborda speelt de bal door. Slinning probeert naar een medespeler te passen. Hlivár rent richting de bal. Hlivár haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Sterescu rent richting de bal. Sterescu schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Derungs speelt de bal door. Šaparauskas rent richting de bal. Šaparauskas passt de bal zonder na te denken. Slinning bereikt de bal nog maar net als eerste. Slinning schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Paparamborda neemt de hoekschop. Slinning bereikt de bal nog maar net als eerste. Slinning draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Slinning speelt de bal door. Paparamborda met een sublieme pass. Hlivár rent richting de bal. Hlivár haalt uit met een fantastische trap. Derungs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents - Kulczyk BKS Modlin 0:12

32e minuut.
Riffo geeft een hoge lob. Inworp. Kontogoulidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Paparamborda geeft een lange en hoge pass. Slinning krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal. Sterescu is nu in balbezit. Sterescu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Šaparauskas kopt de bal weg. Hlivár speelt de bal door. Slinning is nu in balbezit. Slinning haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents - Kulczyk BKS Modlin 0:13

35e minuut.
Hlivár rent richting de bal. Hlivár passt de bal in één keer door. Šaparauskas speelt de bal door. Paparamborda bereikt de bal nog maar net als eerste. Paparamborda haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Pépin kopt de bal weg. Daar is Šaparauskas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šaparauskas probeert naar een medespeler te passen. Hlivár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlivár haalt uit met een fantastische trap. Derungs bokst de bal weg. Sterescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sterescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Paparamborda zal de hoekschop nemen. Slinning bereikt de bal nog maar net als eerste. Slinning draait met de bal, schiet en ... Derungs werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents - Kulczyk BKS Modlin 0:14

38e minuut.
Inworp. Paparamborda met een snelle inworp. Slinning met een sublieme pass. Hlivár is nu in balbezit. Hlivár haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Sterescu rent richting de bal. Sterescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents - Kulczyk BKS Modlin 0:15

41e minuut.
Hlivár verovert de bal door een tackle van achteren. Hlivár probeert naar een medespeler te passen. Slinning bereikt de bal nog maar net als eerste. Slinning schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents - Kulczyk BKS Modlin 0:16

41e minuut.
Sterescu met de inworp. Hlivár heeft problemen om de bal te vangen. Hlivár speelt de bal door. Slinning is nu in balbezit. Slinning haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents - Kulczyk BKS Modlin 0:17

43e minuut.
Paparamborda met een sublieme pass. Slinning is nu in balbezit. Slinning probeert naar een medespeler te passen. Šaparauskas is nu in balbezit. Šaparauskas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Šaparauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaparauskas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Hlivár de bal. Hlivár schiet op doel. Derungs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents - Kulczyk BKS Modlin 0:18

45e minuut.
Šaparauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaparauskas passt de bal zonder na te denken. Slinning rent richting de bal. Slinning haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents - Kulczyk BKS Modlin 0:19

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Talents 91%, Kulczyk BKS Modlin 9%.
The Talents - Kulczyk BKS Modlin 0:19

46e minuut.
Taboada speelt de bal door. Kontogoulidis speelt de bal door. Paparamborda met een sublieme pass. Hlivár is nu in balbezit. Hlivár schiet op doel. Derungs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Hlivár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlivár schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Daar is Kontogoulidis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kontogoulidis probeert naar een medespeler te passen. Paparamborda met een sublieme pass. Hlivár is nu in balbezit. Hlivár schiet op doel. Derungs probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sterescu probeert naar een medespeler te passen. Hlivár heeft problemen om de bal te vangen. Slinning is nu in balbezit. Slinning draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents - Kulczyk BKS Modlin 0:20

52e minuut.
Sterescu passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Wirikaman de bal onder controle te krijgen. Hlivár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlivár schiet op doel. Derungs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents - Kulczyk BKS Modlin 0:21

53e minuut.
Slinning speelt de bal door. Šaparauskas is nu in balbezit. Šaparauskas passt de bal zonder na te denken. Hlivár is nu in balbezit. Hlivár draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Taboada passt de bal zonder na te denken. Slinning bereikt de bal nog maar net als eerste. Slinning met een sublieme pass. Hlivár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlivár haalt uit met een fantastische trap. Derungs bokst de bal weg.

57e minuut.
Slinning probeert naar een medespeler te passen. Paparamborda is nu in balbezit. Paparamborda passt de bal in één keer door. Hlivár rent richting de bal. Hlivár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents - Kulczyk BKS Modlin 0:22

58e minuut.
Klungelig pakt Witek de bal. Witek met een sublieme pass. Hlivár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlivár draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Šaparauskas met een sublieme pass. Slinning probeert naar een medespeler te passen. Taboada speelt de bal door. Hlivár rent richting de bal. Hlivár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents - Kulczyk BKS Modlin 0:23

67e minuut.
Klungelig pakt Šaparauskas de bal. Šaparauskas probeert naar een medespeler te passen. Hlivár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlivár haalt uit met een fantastische trap. Derungs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents - Kulczyk BKS Modlin 0:24

67e minuut.
Slinning bereikt de bal nog maar net als eerste. Slinning passt de bal met de wreef. Daar is Hlivár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hlivár draait met de bal, schiet en ... Derungs werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Slinning rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents - Kulczyk BKS Modlin 0:25

69e minuut.
Paparamborda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Slinning rent richting de bal. Slinning probeert naar een medespeler te passen. Sterescu is nu in balbezit. Sterescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents - Kulczyk BKS Modlin 0:26

71e minuut.
Sterescu is nu in balbezit. Sterescu passt de bal zonder na te denken. Slinning is nu in balbezit. Slinning draait met de bal, schiet en ... Derungs maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents - Kulczyk BKS Modlin 0:27

73e minuut.
Pépin neemt vlug de vrije trap. Slinning rent richting de bal. Slinning met een sublieme pass. Hlivár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlivár draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents - Kulczyk BKS Modlin 0:28

75e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sterescu zal de hoekschop nemen. Paparamborda kopt de bal weg. Hlivár is nu in balbezit. Hlivár haalt uit met een fantastische trap. Derungs probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents - Kulczyk BKS Modlin 0:29

77e minuut.
Šaparauskas is nu in balbezit. Šaparauskas passt de bal in één keer door. Slinning is nu in balbezit. Hlivár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlivár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents - Kulczyk BKS Modlin 0:30

78e minuut.
Sterescu met de inworp. Daar is Hlivár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hlivár passt de bal met de wreef. Slinning is nu in balbezit. Slinning schiet op doel. Derungs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Šaparauskas probeert de bal met de borst te controleren. Capek is nu in balbezit. Capek geeft de bal voor. Slinning maakt een snoekduik en kopt de bal. Derungs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents - Kulczyk BKS Modlin 0:31

85e minuut.
Kontogoulidis verovert de bal door een tackle van achteren. Kontogoulidis geeft een lange en hoge pass. Daar is Slinning, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hlivár bereikt de bal nog maar net als eerste. Hlivár draait met de bal, schiet en ... Derungs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Šaparauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaparauskas passt de bal met de wreef. Derungs is nu in balbezit. Šaparauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Šaparauskas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents - Kulczyk BKS Modlin 0:32

88e minuut.
Witek verovert de bal door een tackle van achteren. Witek met een sublieme pass. Pépin probeert naar een medespeler te passen. Hlivár is nu in balbezit. Hlivár draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Slinning bereikt de bal nog maar net als eerste. Slinning draait met de bal, schiet en ... Derungs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Daar is Capek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Capek speelt de bal door. Šaparauskas speelt de bal door. Hlivár rent richting de bal. Hlivár draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sterescu neemt de hoekschop. Paparamborda rent richting de bal. Paparamborda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Talents - Kulczyk BKS Modlin 0:33

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Talents 85%, Kulczyk BKS Modlin 15%.
The Talents - Kulczyk BKS Modlin 0:33