Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-05-27 18:26
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: telecom Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2168
telecom Craiova Maxima 1973
zzzxxx Tactiek asa da
51% Balbezit 49%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
50.7 gemiddelde waardering 40.7
solide Schieten redelijk
goed Passen goed
goed Verdedigen zwak


5e minuut.
Kuciel met een sublieme pass. Urzică rent richting de bal. Urzică met een sublieme pass. Disler is nu in balbezit. Disler haalt uit met een fantastische trap. Mititelu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Gordić bereikt de bal nog maar net als eerste. Houwen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordić verovert de bal door een tackle van achteren. Fazii rent richting de bal. Fazii haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Maricescu geeft een lange en hoge pass. Urzică heeft problemen om de bal te vangen. Spagnoli geeft een lange en hoge pass. Fazii is nu in balbezit. Fazii haalt uit met een fantastische trap. Dică bokst de bal weg.

30e minuut.
Courinha passt de bal zonder na te denken. Urzică rent richting de bal. Disler probeert naar een medespeler te passen. Overgård bereikt de bal nog maar net als eerste. Overgård schiet op doel. Mititelu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Houwen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Courinha bereikt de bal nog maar net als eerste. Courinha schiet op doel. Fudali probeert de bal aan de voet te houden. Mititelu bokst de bal weg. Disler bereikt de bal nog maar net als eerste. Disler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - Craiova Maxima 1973 1:0

35e minuut.
Spagnoli geeft de bal voor. Daar is Houwen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gordić rent richting de bal. Gordić haalt uit met een fantastische trap. Dică probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
telecom - Craiova Maxima 1973 1:1

37e minuut.
Fijał speelt de bal door. Overgård rent richting de bal. Tkocz met een sublieme pass. Disler is nu in balbezit. Disler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Spagnoli bereikt de bal nog maar net als eerste. Spagnoli passt de bal met de wreef. Maricescu speelt de bal door. Overgård is nu in balbezit. Overgård geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Fijał verovert de bal door een tackle van achteren. Fijał probeert naar een medespeler te passen. Disler is nu in balbezit. Urzică is nu in balbezit. Urzică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: telecom 35%, Craiova Maxima 1973 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
telecom - Craiova Maxima 1973 1:1

46e minuut.
Savuţă komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Courinha is nu in balbezit. Courinha geeft de bal voor. Disler bereikt de bal nog maar net als eerste. Disler draait met de bal, schiet en ... Mititelu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - Craiova Maxima 1973 2:1

52e minuut.
Overgård met een snelle inworp. Urzică is nu in balbezit. Urzică geeft de bal voor. Disler krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!

59e minuut.
Kuciel verovert de bal door een tackle van achteren. Kuciel probeert naar een medespeler te passen. Courinha rent richting de bal. Courinha passt de bal met de wreef. Disler rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Savuţă met een harde bal richting middenveld. Fudali kopt de bal weg. Houwen heeft problemen om de bal te vangen. Gordić is nu in balbezit. Gordić draait met de bal, schiet en ... Savuţă bokst de bal weg.

65e minuut.
Fijał speelt de bal door. Săpunaru rent richting de bal. Disler is nu in balbezit. Disler draait met de bal, schiet en ... Mititelu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - Craiova Maxima 1973 3:1

70e minuut.
Fijał speelt de bal door. Overgård heeft problemen om de bal te vangen. Overgård passt de bal met de wreef. Urzică rent richting de bal. Urzică schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Gluhchev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gomes Silva komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Tkocz rent richting de bal. Tkocz passt de bal in één keer door. Overgård is nu in balbezit. Overgård geeft de bal voor. Disler krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - Craiova Maxima 1973 4:1

80e minuut.
Gordić bereikt de bal nog maar net als eerste. Fazii bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordić rent richting de bal. Gordić haalt uit met een fantastische trap. Savuţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
telecom - Craiova Maxima 1973 4:2

82e minuut.
Tkocz probeert naar een medespeler te passen. Majaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Overgård onderschept slim de pass. Overgård geeft een hoge lob. Courinha krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mititelu trapt de bal weg van het doel. Fijał kopt de bal weg. Daar is Urzică, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Urzică haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Gordić kopt de bal weg. Fijał speelt de bal door. Kuciel geeft een lange en hoge pass. Disler rent richting de bal. Disler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: telecom 38%, Craiova Maxima 1973 62%.
telecom - Craiova Maxima 1973 4:2