Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-06-03 19:38
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Mika FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7018
Mika Łomża FC Die Wilden Widder
version 4 Tactiek GGJ001
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
13 Buitenspel 2
36 gemiddelde waardering 34.7
good Schieten good
adequate Passen average
average Verdedigen average


16e minuut.
Fasolka passt de bal zonder na te denken. Krzyk rent richting de bal. Fasolka met een sublieme pass. Osowski rent richting de bal. Osowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Genghini rent richting de bal. Fasolka tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Genghini raakt geblesseerd tijdens het duel. Magnani met een snel genomen vrije trap. Vencedor is nu in balbezit. Vencedor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De Visser is nu in balbezit. Dubrawski verovert de bal door een tackle van achteren. Dubrawski geeft een lange en hoge pass. Warowy bereikt de bal nog maar net als eerste. Warowy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Waryński geeft een hoge lob. Buitenspel voor Warowy. Goede buitenspelval van de verdediging. Vălăhuţă neemt vlug de vrije trap. Vencedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Vencedor schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bal rent richting de bal. Bal passt de bal in één keer door. Osowski rent richting de bal. Osowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - Die Wilden Widder 1:0

34e minuut.
Dubrawski onderschept slim de pass. Dubrawski met een sublieme pass. Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - Die Wilden Widder 2:0

40e minuut.
Magnani rent richting de bal. Erős rent richting de bal. Erős passt de bal in één keer door. Vencedor is nu in balbezit. Vencedor haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mika Łomża FC 46%, Die Wilden Widder 54%.
Mika Łomża FC - Die Wilden Widder 2:0

46e minuut.
Oleszak komt het veld opgelopen. Popajewski komt het veld opgelopen. Calogiuri komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Dubrawski onderschept slim de pass. Dubrawski met een sublieme pass. Coinac rent richting de bal. Oleszak onderschept slim de pass. Oleszak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Fasolka geeft de bal voor. Daar is Bal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grün is nu in balbezit. Warowy verovert de bal door een tackle van achteren. Warowy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - Die Wilden Widder 3:0

65e minuut.
Talkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Talkowski geeft de bal voor. Bal is nu in balbezit. Bal draait met de bal, schiet en ... Vălăhuţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Doeltrap. Vălăhuţă trapt de bal weg. Daar is Oleszak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dubrawski rent richting de bal. Dubrawski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
De Visser rent richting de bal. De Visser met een sublieme pass. Grün probeert naar een medespeler te passen. Oleszak is nu in balbezit. Oleszak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

78e minuut.
Erős geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Oleszak stond buitenspel. Coinac maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Warowy is nu in balbezit. Warowy draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Szczepaniak maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Genghini bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Waryński. Waryński krijgt een gele kaart.

85e minuut.
Daar is Krzyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Calogiuri onderschept slim de pass. Calogiuri speelt de bal door. Oleszak bereikt de bal nog maar net als eerste. Oleszak draait met de bal, schiet en ... Puchała verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Oleszak rent richting de bal. Oleszak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mika Łomża FC - Die Wilden Widder 3:1

88e minuut.
Puchała trapt de bal weg van het doel. Warowy rent richting de bal. Morisset maakt een afschuwelijke overtreding. Morisset krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mika Łomża FC 59%, Die Wilden Widder 41%.
Mika Łomża FC - Die Wilden Widder 3:1