Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-06-03 21:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: C-R-A-I-O-V-A Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3574
C-R-A-I-O-V-A Brothers for life
11 Tactiek PRISE EN MAIN
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
12 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
42.2 gemiddelde waardering 54.2
good Schieten excellent
adequate Passen very good
adequate Verdedigen solid


1e minuut.
Klungelig pakt Homem de Mello de bal. Pieniążek rent richting de bal. Homem de Mello onderschept slim de pass. Homem de Mello draait met de bal, schiet en ... Akif probeert de bal aan de voet te houden. Sierny bokst de bal weg. Noodapera is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande passt de bal zonder na te denken. Noodapera is nu in balbezit. Noodapera haalt uit met een fantastische trap. Akif probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Juhart raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Matras komt het veld opgelopen.

17e minuut.
Homem de Mello heeft problemen om de bal te vangen. Boc is nu in balbezit. Boc passt de bal met de wreef. Firea bereikt de bal nog maar net als eerste. Firea schiet op doel. Hammarberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Appicciato passt de bal met de wreef. Pentikkä rent richting de bal. Pentikkä passt de bal in één keer door. Homem de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Homem de Mello haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Hammarberg speelt de bal door. Rębacz rent richting de bal. Rębacz passt de bal zonder na te denken. Firea rent richting de bal. Firea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Pietrkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Homem de Mello is nu in balbezit. Sofianidis rent richting de bal. Homem de Mello onderschept slim de pass. Homem de Mello schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Appicciato rent richting de bal. Appicciato passt de bal zonder na te denken. Rząsa rent richting de bal. Firea is nu in balbezit. Firea draait met de bal, schiet en ... Hammarberg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Rębacz passt de bal in één keer door. Firea rent richting de bal. Firea heeft problemen om de bal te vangen. Firea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
C-R-A-I-O-V-A - Brothers for life 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C-R-A-I-O-V-A 55%, Brothers for life 45%.
C-R-A-I-O-V-A - Brothers for life 1:0

46e minuut.
Noodapera passt de bal zonder na te denken. Pietrkiewicz met een sublieme pass. Pentikkä bereikt de bal nog maar net als eerste. Pentikkä geeft de bal voor. Homem de Mello krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Sierny probeert naar een medespeler te passen. Firea kopt de bal weg. Rząsa is nu in balbezit. Rząsa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Kroča probeert naar een medespeler te passen. Noodapera is nu in balbezit. Boc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boc krijgt een gele kaart. Noodapera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sande zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Homem de Mello maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Sofianidis met een harde bal richting middenveld. Noodapera rent richting de bal. Noodapera haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. White trapt de bal weg van het doel. Pietrkiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Homem de Mello de bal. Homem de Mello haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Pieniążek onderschept slim de pass. Noodapera verovert de bal door een tackle van achteren. Noodapera passt de bal zonder na te denken. Sande is nu in balbezit. Sande schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Sande speelt de bal door. Morfonios heeft problemen om de bal te vangen. Morfonios met een sublieme pass. Homem de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Homem de Mello haalt uit met een fantastische trap. Sierny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Matras probeert naar een medespeler te passen. Sande speelt de bal door. Akif geeft een hoge lob. Rząsa rent richting de bal. Rząsa schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rząsa rent richting de bal. Rząsa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
C-R-A-I-O-V-A - Brothers for life 2:0

66e minuut.
Sande bereikt de bal nog maar net als eerste. Sande passt de bal zonder na te denken. Pentikkä probeert naar een medespeler te passen. Homem de Mello bereikt de bal nog maar net als eerste. Homem de Mello haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Cajazeira onderschept slim de pass. Sande met een sublieme pass. Morfonios speelt de bal door. Noodapera rent richting de bal. Noodapera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Noodapera rent richting de bal. Noodapera probeert naar een medespeler te passen. Pentikkä is nu in balbezit. Pentikkä geeft een lange en hoge pass. Morfonios geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: C-R-A-I-O-V-A 67%, Brothers for life 33%.
C-R-A-I-O-V-A - Brothers for life 2:0