Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-06-15 19:16
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC CSC Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11097
SquadroneAvvoltoi Ombre Rosse
2>2 Tactiek torneo
55% Balbezit 45%
59% Spel op eigen helft 41%
19 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 43.4
good Schieten solid
adequate Passen weak
good Verdedigen good


1e minuut.
Domiter is nu in balbezit. Manev bereikt de bal nog maar net als eerste. Manev geeft de bal voor. Occhino bereikt de bal nog maar net als eerste. Occhino draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Cansani probeert naar een medespeler te passen. Fountas rent richting de bal. Fountas passt de bal met de wreef. Golon is nu in balbezit. Golon schiet op doel. Melechowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Golon met een snelle inworp. Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Occhino begaat een overtreding. Occhino krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Occhino kopt de bal weg. Lantaño is nu in balbezit. Caro verovert de bal door een tackle van achteren. Golon bereikt de bal nog maar net als eerste. Golon schiet op doel. Melechowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lantaño rent richting de bal. Golon verovert de bal door een tackle van achteren. Golon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Doeltrap. Melechowicz trapt de bal weg van het doel. Occhino probeert de bal met de borst te controleren. Occhino schiet op doel. Reis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Occhino bereikt de bal nog maar net als eerste. Occhino haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Reis trapt de bal weg van het doel. Caro met een sublieme pass. Occhino probeert de bal aan de voet te houden. Occhino schiet op doel. Na een snelle pass probeert Reis de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Golon probeert de bal met de borst te controleren. Lantaño onderschept slim de pass. Lantaño probeert naar een medespeler te passen. Occhino bereikt de bal nog maar net als eerste. Occhino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Doeltrap. Reis trapt de bal weg. Occhino controleert de bal met de borst. Occhino draait met de bal, schiet en ... Reis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Occhino geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lantaño is nu in balbezit. Caro onderschept slim de pass. Golon bereikt de bal nog maar net als eerste. Golon schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Inworp. Golon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Occhino is nu in balbezit. Daar is Occhino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Occhino schiet op doel. Reis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Occhino rent richting de bal. Occhino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - Ombre Rosse 1:0

35e minuut.
Caro met een sublieme pass. Klungelig pakt Golon de bal. Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Golon bereikt de bal nog maar net als eerste. Golon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Daar is Zalka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leuchi speelt de bal door. Reis heeft problemen om de bal te vangen. Occhino is nu in balbezit. Occhino haalt uit met een fantastische trap. Reis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Occhino zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lantaño rent richting de bal. Lantaño passt de bal met de wreef. Golon is nu in balbezit. Golon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SquadroneAvvoltoi - Ombre Rosse 1:1

41e minuut.
Occhino kopt de bal weg. Lantaño is nu in balbezit. Golon verovert de bal door een tackle van achteren. Golon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - Ombre Rosse 1:2

43e minuut.
Kopuz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopuz passt de bal zonder na te denken. Occhino is nu in balbezit. Occhino haalt uit met een fantastische trap. Reis maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SquadroneAvvoltoi - Ombre Rosse 2:2

45e minuut.
Klungelig pakt Caro de bal. Occhino rent richting de bal. Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Occhino verovert de bal door een tackle van achteren. Occhino haalt uit met een fantastische trap. Reis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SquadroneAvvoltoi 58%, Ombre Rosse 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SquadroneAvvoltoi - Ombre Rosse 2:2

46e minuut.
Zalka geeft een lange en hoge pass. Golon heeft problemen om de bal te vangen. Lantaño is nu in balbezit. Golon verovert de bal door een tackle van achteren. Golon haalt uit met een fantastische trap. Melechowicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Domiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Domiter geeft een hoge lob. Occhino bereikt de bal nog maar net als eerste. Occhino schiet op doel. Reis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - Ombre Rosse 3:2

56e minuut.
Lantaño onderschept slim de pass. Lantaño passt de bal met de wreef. Occhino rent richting de bal. Occhino draait met de bal, schiet en ... Reis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - Ombre Rosse 4:2

60e minuut.
Daar is Domiter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Domiter geeft een lange en hoge pass. Caro kopt de bal weg. Golon is nu in balbezit. Golon haalt uit met een fantastische trap. Melechowicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Inworp. Lantaño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Occhino rent richting de bal. Occhino draait met de bal, schiet en ... Reis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - Ombre Rosse 5:2

67e minuut.
Lantaño speelt de bal door. Caro is nu in balbezit. Golon rent richting de bal. Golon haalt uit met een fantastische trap. Melechowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Doeltrap. Melechowicz trapt de bal weg. Occhino probeert de bal met de borst te controleren. Occhino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - Ombre Rosse 6:2

69e minuut.
Golon speelt de bal door. Caro bereikt de bal nog maar net als eerste. Occhino verovert de bal door een tackle van achteren. Occhino schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Occhino bereikt de bal nog maar net als eerste. Occhino schiet op doel. Reis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

71e minuut.
Golon controleert de bal met de borst. Lantaño bereikt de bal nog maar net als eerste. Golon onderschept slim de pass. Golon haalt uit met een fantastische trap. Melechowicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - Ombre Rosse 6:3

81e minuut.
Nicolino met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lantaño zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Occhino is nu in balbezit. Occhino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SquadroneAvvoltoi - Ombre Rosse 7:3

83e minuut.
Lantaño is nu in balbezit. Caro is nu in balbezit. Lantaño onderschept slim de pass. Lantaño geeft de bal voor. Occhino maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SquadroneAvvoltoi 60%, Ombre Rosse 40%.
SquadroneAvvoltoi - Ombre Rosse 7:3