Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-06-10 18:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Newtown Park
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 521
Spin Of Terrible Winds Wellington Pheonix
modificata Tactiek second
38% Balbezit 62%
58% Spel op eigen helft 42%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
60.1 gemiddelde waardering 26
average Schieten poor
adequate Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Finley geeft een hoge lob. Inworp. Wiseman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laulala rent richting de bal. Laulala geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Wiseman is nu in balbezit. Wiseman passt de bal met de wreef. Daar is Bult, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bult haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:1

16e minuut.
Laulala probeert naar een medespeler te passen. Wiseman is nu in balbezit. Wiseman speelt de bal door. Bult is nu in balbezit. Bult schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bult is nu in balbezit. Bult draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:2

20e minuut.
Laulala is nu in balbezit. Laulala passt de bal met de wreef. Bult bereikt de bal nog maar net als eerste. Bult schiet op doel. Brand maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:3

28e minuut.
Anderson passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walle met de inworp. Allinson is nu in balbezit. Allinson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Wiseman is nu in balbezit. Wiseman passt de bal met de wreef. Bult rent richting de bal. Bult draait met de bal, schiet en ... Brand probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:4

35e minuut.
Laulala bereikt de bal nog maar net als eerste. Walle verovert de bal door een tackle van achteren. Walle met een sublieme pass. Allinson heeft problemen om de bal te vangen. Allinson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Jennings onderschept slim de pass. Jennings speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wiseman met de inworp. Laulala geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spin Of Terrible Winds 58%, Wellington Pheonix 42%.
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:4

53e minuut.
Finley met een sublieme pass. Wiseman met een sublieme pass. Bult rent richting de bal. Bult schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Wiseman geeft een hoge lob. Bult bereikt de bal nog maar net als eerste. Jennings bereikt de bal nog maar net als eerste. Jennings geeft een hoge lob. Walle is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Walle is nu in balbezit. Walle haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Lowry is nu in balbezit. Inworp. Wiseman zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bult is nu in balbezit. Bult passt de bal in één keer door. Brand kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Wiseman heeft problemen om de bal te vangen. Wiseman probeert naar een medespeler te passen. Laulala rent richting de bal. Laulala geeft een hoge lob. Bult is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Bult maakt een snoekduik en kopt de bal. Jennings bereikt de bal nog maar net als eerste. Jennings geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 0:5

77e minuut.
Finley is nu in balbezit. Bult is nu in balbezit. Bult passt de bal zonder na te denken. Walle is nu in balbezit. Walle draait met de bal, schiet en ... Christie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 1:5

78e minuut.
Wiseman rent richting de bal. Wiseman passt de bal met de wreef. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Allinson geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Walle krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Wiseman met een snelle inworp. Jennings is nu in balbezit. Wiseman bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiseman passt de bal met de wreef. Bult bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal vliegt tegen de lat. Bult is nu in balbezit. Bult schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 1:6

84e minuut.
Daar is Bult, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jennings rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bult. Bult krijgt een gele kaart. Jennings roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Jennings kan niet meer verder spelen. Dugdale komt het veld opgelopen. Dugdale met een snel genomen vrije trap. Walle kan de bal niet met de borst controleren. Walle draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 2:6

88e minuut.
Finley is nu in balbezit. Finley geeft een lange en hoge pass. Walle bereikt de bal nog maar net als eerste. Walle schiet op doel. Christie werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spin Of Terrible Winds 58%, Wellington Pheonix 42%.
Spin Of Terrible Winds - Wellington Pheonix 2:6