Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-06-15 19:19
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Hitomiko FC Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1463
Hitomiko FC FC Palazzolo
532 Tactiek dario3
45% Balbezit 55%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.6 gemiddelde waardering 46.7
average Schieten solid
average Passen average
good Verdedigen good


2e minuut.
Kuroś bereikt de bal nog maar net als eerste. Cester bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuroś onderschept slim de pass. Kuroś schiet op doel. Markovinović maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hitomiko FC - FC Palazzolo 0:1

6e minuut.
Buontempo is nu in balbezit. Buontempo speelt de bal door. Metsäalho rent richting de bal. Kuroś is nu in balbezit. Kuroś draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Kuroś passt de bal zonder na te denken. Giergiel speelt de bal door. Wiergowski met een sublieme pass. Metsäalho rent richting de bal. Metsäalho draait met de bal, schiet en ... Markovinović bokst de bal weg.

10e minuut.
Klungelig pakt Šlejhar de bal. Jędrzejewski is nu in balbezit. Šlejhar begaat een overtreding. Šlejhar krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Šlejhar kopt de bal weg. Campomaggio rent richting de bal. Kuroś verovert de bal door een tackle van achteren. Kuroś draait met de bal, schiet en ... Markovinović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Inworp. Campbell met de inworp. Kuroś rent richting de bal. Kuroś geeft een hoge lob. Klungelig pakt Campomaggio de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hitomiko FC 60%, FC Palazzolo 40%.
Hitomiko FC - FC Palazzolo 0:1

48e minuut.
Campbell bereikt de bal nog maar net als eerste. Campbell speelt de bal door. Kuroś rent richting de bal. Kuroś schiet op doel. Markovinović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hitomiko FC - FC Palazzolo 0:2

49e minuut.
Jędrzejewski is nu in balbezit. Jędrzejewski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kozalak de bal. Kuroś onderschept slim de pass. Kuroś haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Niculaie probeert naar een medespeler te passen. Wiergowski is nu in balbezit. Wiergowski speelt de bal door. Metsäalho is nu in balbezit. Metsäalho draait met de bal, schiet en ... Markovinović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Niculaie verovert de bal door een tackle van achteren. Niculaie probeert naar een medespeler te passen. Metsäalho heeft problemen om de bal te vangen. Kuroś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuroś schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Buontempo met een sublieme pass. Metsäalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuroś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuroś haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Buontempo rent richting de bal. Buontempo met een sublieme pass. Kuroś rent richting de bal. Metsäalho rent richting de bal. Metsäalho schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kuroś speelt de bal door. Šlejhar geeft de bal voor. Campbell rent richting de bal. Kuroś bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuroś geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Markovinović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Daar is Wiergowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Metsäalho bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuroś rent richting de bal. Kuroś draait met de bal, schiet en ... Markovinović werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

80e minuut.
Mizdrak probeert naar een medespeler te passen. Adamczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuroś verovert de bal door een tackle van achteren. Kuroś schiet op doel. Markovinović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hitomiko FC - FC Palazzolo 0:3

84e minuut.
Kuroś met een sublieme pass. Baygır rent richting de bal. Metsäalho verovert de bal door een tackle van achteren. Metsäalho draait met de bal, schiet en ... Markovinović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hitomiko FC - FC Palazzolo 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hitomiko FC 73%, FC Palazzolo 27%.
Hitomiko FC - FC Palazzolo 0:4