Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
New Zealand U21 Latvija U21
4312jos Tactiek HalfMarathon
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 5
45.3 gemiddelde waardering 41
adequate Schieten good
good Passen good
good Verdedigen good


1e minuut.
Lynch speelt de bal door. Vlahos is nu in balbezit. Raņķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Vlahos verovert de bal door een tackle van achteren. Vlahos geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

3e minuut.
Vlahos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Salmanis. Vlahos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Knight met een snel genomen vrije trap. Lynch is nu in balbezit. Lynch schiet op doel. Burbulis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Latvija U21 1:0

7e minuut.
Knight geeft een lange en hoge pass. Strauts is nu in balbezit. Lynch onderschept slim de pass. Lynch draait met de bal, schiet en ... Burbulis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Latvija U21 2:0

8e minuut.
Vihrovs bereikt de bal nog maar net als eerste. Vihrovs speelt de bal door. Strauts is nu in balbezit. Vlahos onderschept slim de pass. Vlahos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Harrison rent richting de bal. Čoms verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Knight. Knight krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Mika is nu in balbezit. Bruks verovert de bal door een tackle van achteren. Bruks geeft een lange en hoge pass. Raņķis is nu in balbezit. Raņķis draait met de bal, schiet en ... Knowles bokst de bal weg.

24e minuut.
Strauts is nu in balbezit. Strauts passt de bal met de wreef. Susurs heeft problemen om de bal te vangen. Lynch rent richting de bal. Lynch haalt uit met een fantastische trap. Burbulis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 58%, Latvija U21 42%.
New Zealand U21 - Latvija U21 2:0

46e minuut.
Viertal komt het veld opgelopen. Dempsey komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Bruks bereikt de bal nog maar net als eerste. Viertal begaat een overtreding. Bruks is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Batchelor komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Bruks onderschept slim de pass. Bruks passt de bal met de wreef. Raņķis bereikt de bal nog maar net als eerste. Raņķis schiet op doel. Dempsey probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
New Zealand U21 - Latvija U21 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: New Zealand U21 59%, Latvija U21 41%.
New Zealand U21 - Latvija U21 2:1