Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-06-19 19:54
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Jazo FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 7065
Jazo FC Anaheim Mighty Ducks
samo jedan Tactiek v1
69% Balbezit 31%
34% Spel op eigen helft 66%
35 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
69.6 gemiddelde waardering 32.5
redelijk Schieten slecht
uitmuntend Passen waardeloos
magisch Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Albrizi geeft een hoge lob. Inworp. Kinkela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pagnoncelli rent richting de bal. Pagnoncelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Žunić speelt de bal door. Kinkela heeft problemen om de bal te vangen. Kinkela geeft de bal voor. Tepsiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepsiev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Girard rent richting de bal. Girard geeft de bal voor. Tepsiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepsiev haalt uit met een fantastische trap. Kinkela probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dziubiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 1:0

12e minuut.
Tepsiev geeft de bal voor. Pagnoncelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagnoncelli passt de bal met de wreef. Tepsiev rent richting de bal. Tepsiev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 2:0

18e minuut.
Tepsiev met een snelle inworp. Tepsiev is nu in balbezit. Puača bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepsiev onderschept slim de pass. Tepsiev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Moisescu rent richting de bal. Pagnoncelli speelt de bal door. Moisescu is nu in balbezit. Moisescu heeft problemen om de bal te vangen. Moisescu haalt uit met een fantastische trap. Dziubiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Uglešić passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kinkela zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pagnoncelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Pagnoncelli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jazo FC 44%, Anaheim Mighty Ducks 56%.
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 2:0

46e minuut.
Kinkela probeert naar een medespeler te passen. Verunica rent richting de bal. Tepsiev verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Tepsiev de bal. Tepsiev haalt uit met een fantastische trap. Dziubiński bokst de bal weg. Tepsiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepsiev schiet op doel. Dziubiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 3:0

53e minuut.
Perko heeft problemen om de bal te vangen. Volenszki is nu in balbezit. Volenszki geeft een hoge lob. Tepsiev rent richting de bal. Tepsiev draait met de bal, schiet en ... Dziubiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Magoč, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čorak is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tepsiev. Tepsiev krijgt een gele kaart.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tepsiev met de inworp. Puača bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepsiev verovert de bal door een tackle van achteren. Tepsiev haalt uit met een fantastische trap. Dziubiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tepsiev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepsiev draait met de bal, schiet en ... Dziubiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 4:0

59e minuut.
Girard passt de bal in één keer door. Žunić is nu in balbezit. Žunić passt de bal in één keer door. Tepsiev is nu in balbezit. Tepsiev haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Perko met een sublieme pass. Albrizi rent richting de bal. Albrizi geeft een hoge lob. Tepsiev is nu in balbezit. Tepsiev schiet op doel. Dziubiński bokst de bal weg. Tepsiev rent richting de bal. Tepsiev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 5:0

71e minuut.
Doeltrap. Dziubiński trapt de bal weg van het doel. Magoč kan de bal niet met de borst controleren. Tepsiev onderschept slim de pass. Tepsiev haalt uit met een fantastische trap. Dziubiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Pagnoncelli kopt de bal weg. Kubica heeft problemen om de bal te vangen. Kubica met een sublieme pass. Tepsiev is nu in balbezit. Tepsiev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 6:0

79e minuut.
Tepsiev probeert naar een medespeler te passen. Volenszki rent richting de bal. Volenszki passt de bal zonder na te denken. Pagnoncelli rent richting de bal. Pagnoncelli draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Inworp. Tepsiev met de inworp. Puača bereikt de bal nog maar net als eerste. Tepsiev verovert de bal door een tackle van achteren. Tepsiev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Puača zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kubica is nu in balbezit. Kubica probeert naar een medespeler te passen. Pagnoncelli is nu in balbezit. Pagnoncelli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jazo FC 24%, Anaheim Mighty Ducks 76%.
Jazo FC - Anaheim Mighty Ducks 6:0