Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-06-22 18:35
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Севтополис
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7657
ФК Розова долина 1948 ФК Сливен
1 Tactiek safe1
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 52.9
average Schieten solid
good Passen average
weak Verdedigen poor


17e minuut.
Pomper probeert naar een medespeler te passen. Kaundjiev is nu in balbezit. Kaundjiev passt de bal zonder na te denken. Kukurinkov is nu in balbezit. Kukurinkov draait met de bal, schiet en ... Ślusarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Botev geeft een lange en hoge pass. Nikolaev is nu in balbezit. Nikolaev probeert naar een medespeler te passen. Momchilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Momchilov draait met de bal, schiet en ... Ślusarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Klimczak is nu in balbezit. Klimczak geeft een lange en hoge pass. Kosturkov kopt de bal weg. Kosturkov is nu in balbezit. Kosturkov haalt uit met een fantastische trap. Yalamov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Розова долина 1948 - ФК Сливен 0:1

32e minuut.
Momchilov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kukurinkov de bal. Kukurinkov draait met de bal, schiet en ... Ślusarczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Bonev geeft een lange en hoge pass. Georgiev is nu in balbezit. Momchilov verovert de bal door een tackle van achteren. Momchilov haalt uit met een fantastische trap. Ślusarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ФК Розова долина 1948 - ФК Сливен 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Розова долина 1948 45%, ФК Сливен 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ФК Розова долина 1948 - ФК Сливен 1:1

46e minuut.
Gaspard met een sublieme pass. Klungelig pakt Klimczak de bal. Momchilov verovert de bal door een tackle van achteren. Momchilov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Pomper passt de bal zonder na te denken. Kosturkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Momchilov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Momchilov krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Kaundjiev is nu in balbezit. Momchilov rent richting de bal. Kaundjiev speelt de bal door. Bonev speelt de bal door. Daar is Yalamov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Розова долина 1948 - ФК Сливен 1:2

63e minuut.
Kosturkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchev bereikt de bal nog maar net als eerste. Luchev passt de bal met de wreef. Kukurinkov rent richting de bal. Kukurinkov haalt uit met een fantastische trap. Ślusarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ślusarczyk speelt de bal door. Kukurinkov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kosturkov rent richting de bal. Kosturkov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Inworp. Grigorov komt het veld opgelopen. Sarafov komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Dachev probeert naar een medespeler te passen. Daar is Nikolaev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nikolaev met een sublieme pass. Kukurinkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukurinkov draait met de bal, schiet en ... Ślusarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Keloğlu rent richting de bal. Keloğlu passt de bal zonder na te denken. Sarafov is nu in balbezit. Sarafov heeft problemen om de bal te vangen. Sarafov draait met de bal, schiet en ... Yalamov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Sarafov rent richting de bal. Sarafov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
ФК Розова долина 1948 - ФК Сливен 1:3

88e minuut.
Georgiev probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Keloğlu de bal. Keloğlu met een sublieme pass. Kosturkov rent richting de bal. Kosturkov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dachev bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ФК Розова долина 1948 52%, ФК Сливен 48%.
ФК Розова долина 1948 - ФК Сливен 1:3