Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Portway Panthers ANFIELD LFC
Normal Tactiek prem
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 43
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.2 gemiddelde waardering 44
weak Schieten excellent
weak Passen solid
hopeless Verdedigen good


4e minuut.
Macleod kopt de bal weg. Duberry heeft problemen om de bal te vangen. Czerwek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Macleod de bal. Macleod draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pokora rent richting de bal. Marwood onderschept slim de pass. Marwood met een sublieme pass. Macleod is nu in balbezit. Macleod schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Szabics met een sublieme pass. Arabacı bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Szabics zal de hoekschop nemen. Macleod krijgt zijn hoofd ertegen. Bridge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Pokora met een sublieme pass. Daar is Czerwek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerwek geeft de bal voor. Daar is Arabacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arabacı haalt uit met een fantastische trap. Bridge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Portway Panthers - ANFIELD LFC 0:1

12e minuut.
Czerwek met een snelle inworp. Pokora geeft de bal voor. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagstaff met een sublieme pass. Cohen controleert de bal met de borst.
GOOOAAAAAAL!!!
Portway Panthers - ANFIELD LFC 0:2

16e minuut.
Klungelig pakt Czerwek de bal. Czerwek geeft een lange en hoge pass. Arabacı kopt de bal weg. Macleod rent richting de bal. Macleod draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Hodge onderschept slim de pass. Szabics verovert de bal door een tackle van achteren. Szabics passt de bal zonder na te denken. Macleod is nu in balbezit. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Szabics probeert de bal met de borst te controleren. Szabics geeft een lange en hoge pass. Macleod probeert de bal met de borst te controleren. Arabacı rent richting de bal. Arabacı draait met de bal, schiet en ... Bridge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arabacı bereikt de bal nog maar net als eerste. Arabacı draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Daar is Duberry, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macleod rent richting de bal. Macleod haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Portway Panthers - ANFIELD LFC 0:3

21e minuut.
Czerwek met de inworp. Madueke rent richting de bal. Madueke passt de bal zonder na te denken. Czerwek geeft een hoge lob. Arabacı maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Czerwek kopt de bal weg. Macleod bereikt de bal nog maar net als eerste. Macleod probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Arabacı de bal. Arabacı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Portway Panthers - ANFIELD LFC 0:4

27e minuut.
Czerwek bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerwek geeft een lange en hoge pass. Cohen controleert de bal met de borst. Macleod rent richting de bal. Macleod schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Bridge met een harde bal richting middenveld. Szabics rent richting de bal. Szabics geeft een lange en hoge pass. Macleod is nu in balbezit. Macleod draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Pokora heeft problemen om de bal te vangen. Pokora probeert naar een medespeler te passen. Arabacı rent richting de bal. Arabacı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Portway Panthers - ANFIELD LFC 0:5

30e minuut.
Szabics speelt de bal door. Teska speelt de bal door. Macleod is nu in balbezit. Arabacı rent richting de bal. Arabacı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Pokora onderschept slim de pass. Pokora probeert naar een medespeler te passen. Daar is Macleod, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arabacı rent richting de bal. Arabacı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Portway Panthers - ANFIELD LFC 0:6

38e minuut.
Duberry geeft de bal voor. Inworp. Czerwek met de inworp. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Czerwek geeft een hoge lob. Daar is Macleod, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arabacı is nu in balbezit. Arabacı draait met de bal, schiet en ... Bridge probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Portway Panthers - ANFIELD LFC 0:7

43e minuut.
Hodge heeft problemen om de bal te vangen. Pokora is nu in balbezit. Pokora probeert naar een medespeler te passen. Macleod rent richting de bal. Macleod haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Szabics bereikt de bal nog maar net als eerste. Szabics geeft een hoge lob. Klungelig pakt Wagstaff de bal. Arabacı rent richting de bal. Arabacı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portway Panthers 76%, ANFIELD LFC 24%.
Portway Panthers - ANFIELD LFC 0:7

46e minuut.
Bergkamp komt het veld opgelopen. Polson komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Polson speelt de bal door. Czerwek rent richting de bal. Czerwek geeft een hoge lob. Bergkamp controleert de bal met de borst. Bergkamp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Portway Panthers - ANFIELD LFC 0:8

47e minuut.
Marwood probeert naar een medespeler te passen. Daar is Bellingham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madueke rent richting de bal. Polson onderschept slim de pass. Polson haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Pokora heeft problemen om de bal te vangen. Madueke bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora verovert de bal door een tackle van achteren. Pokora geeft de bal voor. Polson springt en kopt de bal. Bridge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Bergkamp verovert de bal door een tackle van achteren. Bergkamp passt de bal zonder na te denken. Polson rent richting de bal. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Portway Panthers - ANFIELD LFC 0:9

56e minuut.
Polson is nu in balbezit. Duberry verovert de bal door een tackle van achteren. Czerwek onderschept slim de pass. Czerwek geeft een hoge lob. Bergkamp springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Wagstaff geeft de bal voor. Beauchamp controleert de bal met de borst. Beauchamp geeft een hoge lob. Daar is Bergkamp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bergkamp schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Szabics zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Hodge bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora onderschept slim de pass. Pokora geeft de bal voor. Bridge probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Bergkamp bereikt de bal nog maar net als eerste. Polson rent richting de bal. Bergkamp rent richting de bal. Polson is nu in balbezit. Polson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Czerwek speelt de bal door. Polson rent richting de bal. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Portway Panthers - ANFIELD LFC 0:10

73e minuut.
Hodge is nu in balbezit. Pokora onderschept slim de pass. Pokora passt de bal met de wreef. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Bridge met een harde bal richting middenveld. Szabics is nu in balbezit. Pokora speelt de bal door. Polson bereikt de bal nog maar net als eerste. Polson schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Doeltrap. Samaniego komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Polson de bal. Polson draait met de bal, schiet en ... Wagstaff probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Czerwek met de inworp. Pokora bereikt de bal nog maar net als eerste. Pokora passt de bal in één keer door. Daar is Czerwek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerwek geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Klungelig pakt Pokora de bal. Pokora geeft een lange en hoge pass. Bergkamp rent richting de bal. Bergkamp draait met de bal, schiet en ... Bridge werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Cohen verovert de bal door een tackle van achteren. Szabics is nu in balbezit. Szabics probeert naar een medespeler te passen. Bergkamp is nu in balbezit. Bergkamp haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Portway Panthers - ANFIELD LFC 0:11

85e minuut.
Daar is Pokora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teska speelt de bal door. Czerwek probeert naar een medespeler te passen. Polson is nu in balbezit. Polson draait met de bal, schiet en ... Bridge kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Cohen geeft een hoge lob. Daar is Czerwek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Savage rent richting de bal. Savage probeert naar een medespeler te passen. Szabics geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Cohen kopt de bal weg. Duberry probeert naar een medespeler te passen. Pokora met een sublieme pass. Polson is nu in balbezit. Polson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Portway Panthers - ANFIELD LFC 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Portway Panthers 77%, ANFIELD LFC 23%.
Portway Panthers - ANFIELD LFC 0:12