Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pontus Euxin WALLACHIA
Sageata Tactiek reserves
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
1 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
42.6 gemiddelde waardering 54.1
adequate Schieten outstanding
weak Passen good
good Verdedigen very good


1e minuut.
Jigarkhanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jigarkhanyan passt de bal met de wreef. Daar is Fedor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Miklos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Fedor onderschept slim de pass. Jigarkhanyan is nu in balbezit. Fedor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedor schiet op doel. Jovánczai maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - WALLACHIA 0:1

10e minuut.
Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gogean tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Miklos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Muzambinho met een snel genomen vrije trap. Fedor springt en kopt de bal. Jovánczai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - WALLACHIA 0:2

16e minuut.
Gogean geeft een hoge lob. Inworp. Taroni zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Muzambinho is nu in balbezit. Muzambinho geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Daar is Gadecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Miklos bereikt de bal nog maar net als eerste. Jigarkhanyan is nu in balbezit. Jigarkhanyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - WALLACHIA 0:3

39e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simón zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grădescu met een sublieme pass. Fedor rent richting de bal. Fedor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pontus Euxin 55%, WALLACHIA 45%.
Pontus Euxin - WALLACHIA 0:3

46e minuut.
Kmita komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Simón met een sublieme pass. Gadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Fedor onderschept slim de pass. Fedor geeft een lange en hoge pass. Kmita bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - WALLACHIA 0:4

50e minuut.
Morales Cuerva onderschept slim de pass. Muzambinho onderschept slim de pass. Muzambinho speelt de bal door. Klungelig pakt Kmita de bal. Kmita schiet op doel. Jovánczai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Staręga passt de bal in één keer door. Bajer geeft de bal voor. Gadecki heeft problemen om de bal te vangen. Fedor is nu in balbezit. Fedor draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Grădescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grădescu passt de bal zonder na te denken. Kmita probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fedor rent richting de bal. Fedor schiet op doel. Jovánczai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Gogean de bal. Kmita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - WALLACHIA 0:5

54e minuut.
Grădescu met een sublieme pass. Simón heeft problemen om de bal te vangen. Simón passt de bal zonder na te denken. Fedor rent richting de bal. Fedor haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Muzambinho onderschept slim de pass. Muzambinho met een sublieme pass. Kmita bereikt de bal nog maar net als eerste. Kmita schiet op doel. Jovánczai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - WALLACHIA 0:6

63e minuut.
Doeltrap. Beştea komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Grădescu met een sublieme pass. Daar is Kmita, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kmita passt de bal met de wreef. Daar is Beştea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beştea draait met de bal, schiet en ... Jovánczai bokst de bal weg.

66e minuut.
Taroni kopt de bal weg. Daar is Muzambinho, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azevedo speelt de bal door. Staręga is nu in balbezit. Staręga geeft de bal voor. Orava verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Muzambinho is nu in balbezit. Muzambinho passt de bal in één keer door. Kmita speelt de bal door. Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea schiet op doel. Jovánczai verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pleavă heeft problemen om de bal te vangen. Pleavă onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Simón neemt de hoekschop. Kmita krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Fedor is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Gallet ... Strafschop! Fedor is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Beştea legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Jovánczai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - WALLACHIA 0:7

75e minuut.
Gallet probeert de bal met de borst te controleren. Fedor rent richting de bal. Kmita is nu in balbezit. Kmita draait met de bal, schiet en ... Jovánczai werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - WALLACHIA 0:8

75e minuut.
Palojoki komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Beştea rent richting de bal. Fedor is nu in balbezit. Grădescu probeert naar een medespeler te passen. Kmita is nu in balbezit. Kmita haalt uit met een fantastische trap. Jovánczai bokst de bal weg. Gallet bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea verovert de bal door een tackle van achteren. Beştea haalt uit met een fantastische trap. Jovánczai probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - WALLACHIA 0:9

80e minuut.
Muzambinho passt de bal in één keer door. Fedor rent richting de bal. Kmita rent richting de bal. Kmita schiet op doel. Jovánczai werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Gogean is nu in balbezit. Gogean geeft een lange en hoge pass. Nikiel kopt de bal weg. Kmita rent richting de bal. Kmita draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - WALLACHIA 0:10

88e minuut.
Simón met een snelle inworp. Grădescu geeft de bal voor. Gogean kopt de bal weg. Kmita is nu in balbezit. Kmita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Pontus Euxin - WALLACHIA 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pontus Euxin 64%, WALLACHIA 36%.
Pontus Euxin - WALLACHIA 0:11